Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrav život

Iva Šarić Leko velika je ljubiteljica trčanja. Pogledajte je u sportskom izdanju

Iva Šarić Leko
PR FOTO
30.05.2017.
u 08:01

Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi, na kojoj bi joj pozavidjele i vrhunske sportašice.

Ljeto, mnogima najdraže godišnje doba, koje će se prema najavama pamtiti po iznimnim vrućinama, već kuca na vrata. A s time i naša želja da budemo fit i u dobroj formi pred godišnje odmore koje svi željno čekamo.

Iva Šarić Leko, velika je zaljubljenica u trčanje i tako započinje gotovo svaki dan. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi, na kojoj bi joj pozavidjele i vrhunske sportašice.

Iva je velika obožavateljica trčanja te je otkrila kako obožava 42.2 Running Store koji nudi i yogu za trkače koja pomaže u sprječavanju i saniranju ozljeda posebnim vježbama.

Iva Šarić Leko "uskočila je" u sportsku odjeću i pokazala kako joj započinje dan....

Iva Šarić Leko
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije