Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak i tijekom karantene

Istraživanje pokazalo: Gotovo 50 posto žena partner prevario tijekom pandemije

Shutterstock
14.08.2020.
u 12:15

Mnogi su u teškom razdoblju utjehu pronašli u aplikacijama i stranicama za spojeve.

Možda se čini nemoguće prevariti partnera dok je određena karantena i sve mjere sigurnosti, ali novo istraživanje pokazalo je da čak ni ova situacija nije spriječila ljude da budu nevjerni. 

Stranica dating.com provela je anketu na 2000 ljudi, a pitanje je bilo jesu li bili prevareni u razdoblju od ožujka do danas. Rezultat je iznenadio sve – čak 55 posto odgovorilo je potvrdno! Od toga je 45 posto žena i tek 15 posto muškaraca.

Njihova djeca su im najveći motiv zašto su odlučili učiti i investirati, ne bi li im osigurali izvjesniju budućnost.

Razlozi prevare nisu iznenađujući: jedna trećina kaže da je prevarena jer je partner osjetio ponovne iskre s bivšim, odnosno bivšom, a 20 posto reklo je da se ista stvar dogodila samo s nekom novom osobom.

Maria Sullivan, potpredsjednica dating.com rekla je da je karantena bila odličan test za sve parove – neki su učvrstili odnos i još bolje se upoznali, dok su neki shvatili da baš i nisu jedno za drugo, prenosi Insider.

Istraživanja su pokazala da su se mnogi okrenuli upravo aplikacijama i stranicama za upoznavanje ljudi tijekom ovog teškog razdoblja.

Komentara 3

DM
Dr.M
14:01 14.08.2020.

Stani. stani malo?! dali to znači da je više od dvije trećine tih muškaraca pederi ?! Ili tko je tu lud nije valjda da nas hoćete ubjediti da se portefilo da se svaka od tih žena sa četvoricom istih muškaraca ?!!

ST
Starotopoljanin
13:46 14.08.2020.

pa nisu valjda tih pedest posto muskaraca prevarili svoje drage sa jednom djevojkom ili zenom.tu mora biti i druga strana.ha ha ha. .

MM
Marljivi mrav
14:24 14.08.2020.

Majko sveta!!! Pa stvarno svijet ide kvragu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije