Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlozi su jednostavni

Istraživanje otkrilo zašto i s kim varaju žene, a zašto muškarci?

screenshot/facebook
14.04.2020.
u 10:00

Muškarce koji prevare svoju djevojku ili ženu često zavedu one šarmantne i neodoljive, a nerijetko završe u tuđem krevetu i zbog koje čašice više. Vrlo često vas muškarac prevari i s nekim koga poznajete.

Varanje se često doživljava kao nešto što se dogodi na hirovit način, trenutak slabosti, nekoliko čašica alkohola previše i muškarac završi s nekom neodoljivom i šarmantnom ženom. Ipak, ispada da to nije tako. Your Tango i online stranica za afere Ashley Madison napravili su istraživanje kako bi doznali što ljudi misle o prevari.

U istraživanju je sudjelovalo više od 1300 žena i muškaraca, a osim zašto, otkrili su i kako biraju ljude s kojima varaju. 

Sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož:

Od 400 muškaraca koji su odgovorili na anketu, 27 posto reklo ih je da će, ako su u nesretnoj vezi, prići nekome koga već poznaju, a 23 posto ih je odgovorilo da bi upoznali stranca na putovanju ili u baru. Pokazalo se također da je 44 posto muškaraca varalo partnera, a 55 posto barem ih je razmišljalo o tome. Doslovno, 99 posto muškaraca ili je to napravilo ili razmišlja o tome da napravi. Pa, s kime varaju? Prvo pomislite na suradnike, njihove prijatelje, vaše prijatelje... I ima smisla. Jednom kada uspostavite temelj prijateljstva, daljnji će se osjećaji lako razviti čak i ako ste u vezi.

Kada su žene u pitanju, rezultati kažu da je njih 39 prevarilo, a 35 razmišljalo o tome. To ne znači da su loše osobe, to znači da u 74 posto odnosa nema iskrenosti i da odnosi nisu ispunjeni. Prema Ashley Madison, zadovoljavajući seks glavni je motivator za traženje ljubavnika, a 43 posto anketiranih žena priznalo je da traži takav odnos, odnosno aferu.

Njih 49 posto otkrilo je da im partner samo katkada pruži orgazam, a njih 59 vrhunac s ljubavnikom doživi većinu vremena ili uvijek. Opće su povratne informacije žena da im je seks sa supružnikom dosadan i da njihov muž ne radi dovoljno na tome kako bi ih zadovoljio. S vremenom traže aferu jer se ne osjećaju željenima ili ne dobivaju dovoljno pozornosti od partnera.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
KoToTamoPeva
11:27 14.04.2020.

istraživanje je otkrilo da žene lažu u istraživanju

Avatar Idler
Idler
10:49 14.04.2020.

Dajte-najte...zamislite si recimo Lana Rhoades vas zamoli za pomoć, ono, ak joj morete pomoć nekaj prenest do sobe. Potom vam se skromno zahvali, pa ne zna kak vam se bi odužila.....il recimo ostanete znjom izolirani vu ove korona-cajte....kakšni bi to razlog il motivi morali bit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije