Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Istraživanje otkrilo: Vegani se seksaju čak dvostruko više nego mesojedi, ali imaju i više maštarija

Shuttterstock
17.11.2020.
u 21:04

Istraživanje je provela stranica za upoznavanje IllicitEncounters.com na 500 vegana i 500 mesojeda, a rezultati su iznenadili mnoge.

Prema istraživanju koje je provela stranica za upoznavanje IllicitEncounters.com, vegani se seksaju dvostruko više nego mesojedi, a i imaju više seksualnih maštarija. Čak 84 posto vegana zadovoljno je sa svojim seksualnim životom, dok samo 59 posto mesojeda može reći isto, kako prenosi Mirror.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Gotovo 57 posto vegana ima seks četiri puta u tjednu, što je dvostruko više od mesojeda koji vode ljubav samo dva puta u sedam dana. Dok gotovo svi vegani svoj seksualni život ocjenjuju odličnom ocjenom, 58 posto njih kažu da uvijek imaju energije za seks. 

Vegani su i više avanturistički nastrojeni prema seksu, kako je utvrdilo istraživanje. Dvije trećine spremno je na eksperimentiranje u krevetu, dok je više od polovice mesojeda priznalo da se ne usude realizirati svoje maštarije.

Također, mesojedi su pomalo sebični u seksu. Samo 35 posto njih kaže da im je draže pružati zadovoljstvo nego ga dobivati, u usporedbi s 58 posto vegana.

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije