Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tim s Harvarda otkrio

Istraživanje otkrilo: Muškarci, da biste ostali zdravi trebate ejakulirati nekoliko puta mjesečno

Shutterstock
01.08.2021.
u 20:06

Smanjuje se rizik od raka prostate.

Istraživanje koje je proveo tim znanstvenika s Harvarda još 2016. godine otkrilo je da muškarci moraju ejakulirati kako bi ostali zdravi, prenosi UNILAD.

Sudionici, njih 31 925, ispunili su tri upitnika o tome koliko često ejakuliraju, između 1992. i 2010. godine, a rezultati su pokazali da se stopa oboljelih od raka prostate smanjila među muškarcima koji su češće ejakulirali.

Prvi put od 2019. u Hrvatskoj u jednom danu više od milijun turista!

Nije ovo prvo istraživanje koje je dobilo ovakve rezultate. Tim znanstvenika iz Australije je proveo ispitivanje još 2003. godine na ovu temu i potvrdio istu teoriju.

Nema točnog broja koliko puta treba masturbirati ili imati seksualne odnose, ali preporučuje se nekoliko puta mjesečno. Naravno, ne treba ni, u strahu od oboljenja, pretjerivati s ejakulacijom.

Jedna do dvije kave dnevno sačuvat će sluh muškarcima

1/3

Komentara 3

DU
Deleted user
09:03 02.08.2021.

2x mjesečno?? ma daaaajte, pa barem 2x tjedno; pa i da je jednom tjedno - već bude "bolno i napeto" u mošnjama šestog dana, čista fiziologija :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije