Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINSKA PRIČA

Istarska Vinarija Kabola uvrštena je u vodič The Luxury Travel Guide

Vinarija Kabola
Foto: PR FOTO
1/5
29.08.2017.
u 15:09

Kabola nagrađena za vrhunska vina, ali i za ljepotu destinacije te izvrstan marketing

Stručni tim utjecajne globalne platforme koja predstavlja ekskluzivnost turističke ponude iz cijelog svijeta, Luxury Travel Guide, istarsku Vinariju Kabola iz Momjana uvrstio je u prestižno društvo ponajboljih u svijetu. Istarska Kabola dobila je nagradu u kategoriji Traditional Wine Maker of the Year.

– Dobitnici nagrade Luxury Lifestyle Awards najbolji su u svojim kategorijama i ova je nagrada uistinu veliko postignuće. Ove godine imali smo velik broj nominiranih tvrtki i time snažnu konkurenciju u svakoj kategoriji. Svi dobitnici nagrada prošli su kroz iste, stroge kriterije ocjenjivanja koje provode naši stručnjaci – istaknuo je John Hart iz Luxury Travel Guidea.

Redovne godišnje nagrade Luxury Travel Guide dodjeljuje, inače, turističkim proizvodima s područja Europe, Amerike, Australije i Azije te Afrike i Bliskog istoka. Kriteriji kojima se žiri vodi pri odabiru pobjednika su inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i brending, posebnost i lokacija. Pobjednici dobivaju mjesto u vodiču dobitnika nagrada koji će vidjeti više od pola milijuna čitatelja.

– Vinarija Kabola nagradu je osvojila i zbog vrhunskih vina kojima osobni potpis daje vlasnik Marino Markežić, ali i zbog ljepote destinacije, promišljene strateške komunikacije te dobrog marketinga i prezentacije brenda – ističu predstavnici Luxury Travel Guidea. Marino Markežić kaže da je ugodno iznenađen.

– Drago mi je da je moj rad i rad mojega tima prepoznat i izvan granica Hrvatske. Posljednjih godina promišljamo i o marketinškoj strategiji i promociji naše vinarije. Brend ne čini samo vrhunsko vino, jer to je nešto što se od nas očekuje. Sve ostalo kvalitetna je nadogradnja i emocija koju s poštovanjem pružamo našim korisnicima.

Ova nagrada potvrda je svakom malom turističkom subjektu, restoranu, ugostitelju i drugima koji se bave turizmom, da šarmom destinacije i skupom različitih sadržaja koji se međusobno nadopunjuju stvaraju prave male bisere. Istra je odličan primjer jer nudi mnogo različitih sadržaja.

Tako jedan dan možete uživati u degustaciji vina, drugi dan možete se voziti brojnim biciklističkim stazama, treći dan uživati uz prekrasno more, a navečer poslušati odličan koncert – poručuje ponosni vlasnik.

Vinska priča obitelji Markežić ovjenčana je brojnim nagradama, prepoznali su je i brojni slavni gosti, a seže u daleku 1891. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije