Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi osjećaj

Isprobala je lubrikant s marihuanom i evo što joj se dogodilo

Brittany Confer, tvrtka Foria
Foto: screenshot/youtube
05.12.2017.
u 19:05

Proizvođači tvrde da lubrikant pomaže i kod jakih menstrualnih bolova i bolnih snošaja.

Ženama je teže postići orgazam, govore istraživanja, pa neke isprobavaju gotovo sve što se nalazi na tržištu, a ima za cilj olakšati orgazam.

Otkako je u Kaliforniji legalizirana marihuana, postala je i sastojak lubrikanta. Proizvođači tvrde da lubrikant pojačava seksualni užitak kod žena bez učinka „napušenosti“.

Ovaj je proizvod na tržište plasirala tvrtka Foria iz koje su htjeli dokazati učinkovitost marihuane i na ovom polju, osim dosad prokušanih. 

Foto: Screenshot/reuters
Photo: Foria

- Kad ljudima opisujem to iskustvo, kažem im da je to kao da imaš orgazam ravno iz duše. Taj osjećaj je bio puno dublji i prožimao mi je čitavo tijelo“, opisala je Britanny Cofner, jedna od zadovoljnih korisnica lubrikanta Foria. Tvrdi kako nije riječ o "površinskom orgazmu" na koje smo najčešće naviknute već o iskustvu koje prožima cijelo tijelo. 

Proizvođači tvrde da lubrikant pomaže i kod jakih menstrualnih bolova i bolnih snošaja. 

Komentara 24

SO
SoloHan
19:16 05.12.2017.

Ima li neko u redakciji da ga proba primit u guzu s tim lubrikantom pa da nam prenese iskustva

BI
bijelocrveni
19:08 05.12.2017.

Gamadi novinarska na sto ste spali! Nekada ste bili intelektualci, sada ste smece civilizacije!

AN
AndrijaSudac
20:18 05.12.2017.

prVO SAM procita da je lubrikant sa mahunom, jer sam upravo se vratia iz ducana sa mahunama za veceru... kad sam svatia da nije sa mahunama, presta sam citat. jebes clanak u kojem se ne spominju mahune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije