Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Super ideja iz viralnog videa: TikTokerica pokazala kako staviti džemper na vješalicu bez da ga rastegnete

shutterstock
01.09.2020.
u 07:00

Rastezanjem materijala džemper gubi svoj oblik i više ne pristaje kao nekada.

Stiglo nam je zahlađenje, što znači da polako iz ormara vadimo i topliju odjeću. Jedan od najpopularnijih komada tijekom hladnijeg razdoblja je džemper. On je udoban i topao, ali kod njega postoji problem sa spremanjem u ormar. Većina ljudi voli da je njihova odjeća posložena na vješalice radi lakšeg pregleda, ali kod džempera to bi moglo uzrokovati razvlačenje ramena. No jedna žena na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem pokazuje kako objesiti džempere bez razvlačenja materijala.

@mama_mila_

Say goodbye to pulled shoulders on your favourite jumpers 👋 ##foldinghack ##clotheshack ##storagehacks ##hometips ##choresinthishouse

♬ Mount Everest - Labrinth

Sve što trebate napraviti je prvo džemper presaviti na pola, tako da mu se rukavi poklapaju na jednoj strani. Zatim donji dio džempera prihvatite na vješalicu, a gornji presavinete preko vješalice. Ostatke gornjeg dijela džempera gurnete u vješalicu i to je sve - objesili ste džemper bez rastezanja materijala.

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio više od 120 tisuća pregleda i nekoliko tisuća lajkova.

- Odlično! Hvala ti na dijeljenju, komentirala je jedna korisnica.

- Nikad nisam znala da se ramena mogu razvući, moram isprobati ovaj trik, otkrila je druga korisnica.

U subotu, 5. rujna, u Zagrebu se organizira okupljanje 'Festival slobode':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije