Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševit će vas

Recept poznate kuharice za čarobnu čokoladnu tortu kojoj ne trebaju mlijeko, jaja ni maslac

Instagram
23.03.2020.
u 12:29

Vrlo jednostavna i brza čokoladna torta kojoj su potrebni samo suhi sastojci, a oduševila je ljude.

Ovih dana mnogi razmišljamo kakva bismo jela mogli isprobati, a da pritom i 'štedimo' namirnice. Budući da je bio vrlo težak tjedan, ovo je pravo vrijeme da počastite sebe i svoje ukućane s nečim slatkim, odlična ideja je ‘čarobna’ torta kojoj nisu potrebni jaja, mlijeko ni maslac, prenosi metro.co.uk.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za recept koji svakome uspije:

Ova torta od sastojaka koja se nalaze u gotovo svakom kućanstvu, a  potrebni su brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer, ulje, voda, šećer i kakao prah, ako želite čokoladnu verziju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kako biste napravili ovu tortu, prvo u posudi pomiješajte sve suhe proizvode. Zatim, polako dodajte sve tekuće proizvode te polagano miješajte smjesu kako bi izbjegli zgrušavanje i grudice u smjesi. Također, možete dodati namirnice koje već imate kod kuće, poput orašastih plodova, komadića čokolade te smrznutog ili svježeg voća. Tortu pecite 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva Celzijevih te prije vađenja provjerite drvenim štapićem. 

Možete je ukrasiti šećerom u prahu ili preliti otopljenom čokoladom za malo više slatkog i kremastog ukusa te ste spremni za posluživanje i uživanje u odličnoj i brzinskoj čokoladnoj torti. Recept za tortu objavila je Andrea Soranidis, poznata kuharica koja je već objavila puno odličnih recepata, poput recepta za tortu od Nutelle koja je zavladala internetom i oduševila ljude. 

Pogledajte kako se rade jako popularne krafne u Princessu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije