Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji užitak

Isprobajte ovu pozu za lakše postizanje orgazma i veći užitak kod žena

shutterstock
29.07.2020.
u 20:07

Ova poza idealna je za 'lijene' žene, a svejedno im pomaže u postizanju orgazma.

Ne moraju svi položaji u seksu značiti izvijanje u "gimnastičarske" poze. Jedan od jednostavnih, a opet zadovoljavajućih položaja je ‘ležeći policajac’. Ovaj položaj idealan je za stimulaciju takozvane ‘G-točke’, prenosi metro.co.uk.

Žena se nalazi na svom trbuhu, dok joj se ispod kukova nalazi neka vrsta podizača, poput jastuka, a njezin partner nalazi se iza nje. Možete se igrati s onim što je najbolje za vaše noge, pri čemu osoba na vrhu ili prelazi ili stavlja noge između nogu partnerice. Prednost ovog položaja u usporedbi s položajem poznat kao ‘spooning’ je ta što visina jastuka znatno olakšava stimulaciju G-točke. 

Ova poza idealna je za ‘lijene’ djevojke, odnosno za odmor djevojaka tijekom seksa. Njihov partner zapravo radi sve, a pomaže im i u lakšem postizanju orgazama. Za muškarce, ova poza je idealna žele što prije partnericu i sebe dovesti do orgazma.

Pitali smo Zagrepčane što misle o okupljanjima mladih oko HNK:

Komentara 2

DM
Dr.M
22:53 29.07.2020.

Oprostite nisam baš najbolje razumio, pa ako možete malo da pojednostaviti , jer meni je ova poza ono što bi se reklo, zguza . Ako griješim molim vas da me ispravite. Hvala lijepa

ZA
zagi101
20:07 30.07.2020.

isprobano i istonito najbolja poza za orgazam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije