Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno iskrena

Ispovijest ovisnice o seksu: 'Bila sam s više od 130 muškaraca'

Facebook
20.02.2020.
u 23:45

Ovisnost o seksu ozbiljna je psihička bolest, a Frankie Considine ona je potpuno uništila život.

Frankie Considine uzela je svoj mobitel i počela 'skrolati' kroz brojeve nekoliko desetaka muškaraca u njenom telefonskom imeniku. Iako je već imala seks s četvoricom muškaraca u posljednjih 24 sata, bila je očajna za novim muškarcem i seksom. "Funkcionirati kroz dan sam mogla samo kada sam znala kada će biti moja sljedeća doza seksa", rekla je Frankie koja je spavala s više od 130 muškaraca. "To mi je bio prioritet. Planirala sam to neovisno o dogovorima, poslu i vremenu za sebe." Iako je Frankie obožavala uzbuđenje koje je dobivala od seksa, on je imao veliki utjecaj na njeno psihičko i fizičko zdravlje.

Pogledajte što je zapravo ovisnost o seksu:

Pala je u depresiju, pokupila nekoliko spolno prenosivih bolesti te zatrudnjela, bez da je znala tko je otac djeteta, sve prije nego joj je bila dijagnosticirana ovisnost o seksu, prepoznata psihička bolest. "Na poslu bih rekla da sam bolesna ili bih otkazivala sastanke s prijateljima, sve kako bih mogla imati seks", rekla je Frankie za The Sun, "Osigurala bih se da imam isplaniran seks svaki dan."

Većina ljudi ovisnost o seksu povezuje s muškarcima, ali u Ujedinjenom Kraljevstvu, od kuda je Frankie, 660 000 žena boluje od ove psihičke bolesti. Iako uzrok ove bolesti još nije poznat, Frankie vjeruje da je u njenom slučaju do toga došlo zbog rastave njenih roditelja i nezadovoljstva svojim tjelesnim izgledom. "Oduvijek sam bila žena s velikim oblinama, veća od svojih prijateljica pa kada sam dobila malo seksualne pažnje, prilijepila sam se za nju."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Frankie je svoju nevinost izgubila s četrnaest godina, a zatim je bila u vezi četiri godine s dečkom kojeg je, kako sama kaže, voljela, ali nakon samo godinu dana veze počela ga je varati. Nakon smrti njene majke, zbog raka, prekinula je sa svojim dečkom i tada je njena ovisnost o seksu izašla iz kontrole. Tijekom sljedeće tri godine Frankie ja spavala s više od osamdeset muškaraca, neki su bili samo na jednu noć, a neki više puta, te je sve organizirala preko drugog, skrivenog mobitela.

U videu saznajte koji su znakovi da imate ovisnost o seksu:

"Nisu me zanimali ni droga, ni alkohol. Pomoću seksa sam rješavala svoje probleme. Sve je bilo zbog uzbuđenja koje sam dobivala, ali i intimnosti i bliskosti s nekime, što je zamijenilo gubitak moje majke." Najluđa avantura bila je na njen 21. rođendan kada je spavala s četvoricom muškaraca u samo 24 sata. Prvi je bio muškarac kojeg je upoznala u noćnom klubu, zatim idući dan njen mehaničar i njegov prijatelj, te kasnije još jedan muškarac.

Frankie nije brinula o sigurnosti i nikada nije koristila nikakvu vrstu zaštite, ni kondome ni pilule. "Nije iznenađujuće da sam pokupila razne bolesti, poput HIV-a i klamidije, čak dvaput", rekla je. Iako je njena ovisnost o seksu postala jako ozbiljna, htjela je pronaći muškarca koji će ju voljeti i s kim će imati ozbiljnu vezu. Onda je 2013. saznala da je trudna, ali nije znala tko je, od prijašnjih šest partnera, otac djeteta. Budući da se borila s depresijom, odlučila je abortirati. Nakon toga odlučila je otići potražiti pomoć i redovito išla kod psihijatra.

Zatim je 2014. godine započela vezu s muškarcem kojeg je upoznala na Tinderu, a 2017. je ponovno zatrudnjela i rodila kćer početkom 2018. No, uskoro je prekinula sa svojim partnerom, ali je pomoć našla u svojim prijateljima i psihijatru. Sada je Frankie promijenila svoj pogled na seks. Iako ide na spojeve i traži ljubav, on je tek sporedna stvar koja dolazi kasnije u vezi.

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
Zekonja
01:23 21.02.2020.

ma lako za virus hiva, proci ce to. Nego , jel znaju tih 130 tipova koji su te rokali da imas sidu, si im rekla ?

SE
sedam
07:23 21.02.2020.

Može broj moba?

KI
kit1772
06:33 21.02.2020.

pa 130 i nije tako puno kad danas pogotovo zensko moze da nadje deset njih svaki dan.. najgora stvar je sto nije koristila zastitu... cuj sida dva puta... pa nije clamidija da je mozes dobiti vise odjednom... nije mi jasno kako ima dijete ako ima sidu.. ako nije ivf onda se puca jos bez zastite.. pa sida je prenosiva na djecu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije