Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajan je

Ispovijest muškarca: 'Supruga i ja seksali smo se samo dva puta u zadnje tri godine'

Shutterstock
20.01.2021.
u 22:35

Iako su u godinama, on smatra da seksualni život ne bi trebao biti ovako loš.

"Posljednje tri godine supruga i ja seksali smo se svega nekoliko puta", započinje svoju priču anonimni 65-godišnjak u pismu koje je poslao psihoterapeutkinji Deidre i potražio njezin savjet.

Sa 61-godišnjom suprugom u braku je zadnjih 35 godina. "Oduvijek su nas privlačile drugačije stvari u seksu, ali tek prije nekoliko godina je počeo nestajati. Kada smo razgovarali o tome, supruga je rekla da će se pokušati promijeniti, ali nikada nije. Iako smo u godinama, mislim da ne bi trebalo biti ovako. Samopouzdanje mi je uništeno i razmišljam jesam li uopće dobar."

'U karanteni sam sa suprugom i našom curom - seks nam je odličan'

1/3

Na njegovo pismo puno tuge i razočarenja Deidre je odgovorila s razumijevanjem. "Možda je samopouzdanje supruge također nisko ili imate neke probleme u braku koje si mi prešutio. Razgovaraj iskreno i otvoreno s njom te pokušaj saznati muči li ju nešto. Objasni joj da je voliš i da ti nedostaje vaš fizički kontakt."

Dermatolog otkriva: Evo zašto nikada ne biste trebali koristiti maramice za skidanje šminke!

Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
18:19 21.01.2021.

pronađi novu jer mozda ona ima nekog haha

JU
jurajuric120
12:42 21.01.2021.

pitaj ju gde se je prašila te dve godine? na suho nije bila sigurno.

80
803131
06:59 21.01.2021.

mijenjaj ženu ili promjeni ruku...... i ne seri....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije