Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve joj je rekla

Ispovijest djevojke: 'Polusestra je ušla u vezu s mojim biološkim ocem, ne znajući tko je on'

Shutterstock
02.04.2021.
u 13:30

Odlučila je prestati skrivati neke stvari u obitelji, ali majka je jako ljutita zbog toga.

Neimenovana djevojka i korisnica Reddita podijelila je s drugima bizarnu priču i tajne svoje obitelji. 

Napisala je kako se njezin život prije nekoliko godina potpuno promijenio i pretvorio u televizijsku sapunicu. "Moja mama imala je tajnu aferu s drugim muškarcem i zatrudnjela sa mnom. Suprug joj je to oprostio i mene prihvatio kao svoju kćer. Imala sam lijepo djetinjstvo, ali kada mi je bilo 17 godina, mama me odvela na sladoled i upoznala s biološkim ocem. Smatrala je da imam dovoljno godina da doznam istinu, ali mi je rekla da nikako to ne kažem svojoj sestri."

Ova 24-godišnjakinja iz SAD-a kaže kako je to bio ogroman šok, ali odlučila je sve zadržati i potisnuti u sebi te nastaviti sa životom. I to je funkcioniralo sve do sada, dok nije otkrila s kim je njezina sestra u vezi.

"Podijelila je fotografiju s novim muškarcem – mojim biološkim ocem. Uvijek je naginjala starijim tipovima. Danima sam razmišljala što napraviti i na kraju sam joj sve ispričala. Ostavila ga je, ali nije ljutita na mene. S druge strane, majka jest."

AITA For Telling My Sister She Was Dating My Bio-Father? from r/AmItheAsshole

Majka kaže kako je otkrila nešto što nije imala pravo otkriti, pa je djevojka počela preispitivati sebe i svoj potez. Za mišljenje je pitala korisnike Reddita: "Jesam li zapravo učinila nešto stvarno loše?"

Na njezino pitanje svi su, kako prenosi Mirror, jednoglasno odgovorili – ne!

"Sestrin odnos ipak je utjecao na tvoj život, a nekako ne vjerujem da tvoj biološki otac nije znao tko je ona. Čini mi se da je namjerno pokušavao oživjeti vatru s mlađom verzijom svoje stare ljubavnice. Ovo je brutalno i tvoja je sestra to zaslužila znati. Ti si ispravno postupila", napisala je jedna osoba.

Pogledajte video: Oženio se nogometaš Andrej Kramarić

Popeli se na zgradu da spase obitelj iz požara: Čak su bacili 6-mjesečnu bebu kroz balkon da je spase

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije