Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotka za pamćenje

Ismijavaju je zbog fotografije koju je objavila uz recenziju haljine iz online shopa

Reddit
23.10.2019.
u 21:11

Fotografirala se u novoj haljini na sprovodu pored lijesa, a fotografija je dobila mnogo različitih komentara

Naručila je kraljevsko plavu haljinu s popularne stranice za online kupovinu Amazon, a svoje je oduševljenje podijelila na njihovoj stranici uz fotografiju sebe u istoj haljini. Ipak, ljudi su odmah primijetili nešto čudno na fotografiji, a to je lijes u pozadini. Djevojka je završila i na Redditu gdje je mnogi ismijavaju. 

Found on Amazon. Reviewing a dress by posting a picture of someone’s casket. from r/trashy

Ne zna se tko je točno žena na fotografiji, ali pretpostavlja se da je iz Amerike. Na stranici Amazona je napisala: "Odlična boja i odlično stoji. Volim ovu haljinu. Inače, uvijek kupujem crne haljine ili prigušene boje, ali kraljevsko plava boja me odmah privukla." 

Korisnica Reddita Eriwhi je slučajno naišla na ovu recenziju, a fotografiju je odmah podijelila na toj društvenoj mreži uz riječi: "Pronašla sam ovo na Amazonu. Recenzija haljine uz fotografiju djevojke uz nečiji lijes"

Osim što su komentirali fotografiju i lijes u pozadini, ljudima nije jasno ni zašto se odlučila nositi tu boju na sprovod: "Ovo je stvarno lijepa haljina", "Neugodno mi je reći da sam nakon što sam vidjela recenziju naručila istu", "Ovo je lijepa haljina. Ima džepove, a većina žena bi ubila za to", "Ako ju je kupila za sprovod, onda valjda shvaćam", "Trebala bi nositi crnu boju za sprovode."

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar OathBringer
OathBringer
21:57 23.10.2019.

"Toliko mi dobro stoji da želim da me pokopate u njoj."

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
08:55 24.10.2019.

Možda je pokojnik bio mornar, kontra-admiral, pa se odlučila oprostiti kako priliči pokojniku za života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije