Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno je razloga

Iskustvo, zrelost, samouvjerenost... Ovo su neki od razloga zašto mlađim muškarcima privlačnije starije žene

Shutterstock
03.06.2020.
u 22:15

Sloboda, prostor, ali i ono njima vrlo bitno - seksualno iskustvo. To su samo neki od razloga zašto mlađu muškarci prije biraju starije žene nego svoje vršnjakinje.

Nije neka novost da mladi muškarci biraju starije žene ispred vršnjakinja ili mlađih od sebe, a puno puta se dokazalo i da su takve veze održive jer odlično funkcioniraju. Što to starija žena može pružiti muškarcu bolje od mlade? Snažna kemija, sloboda, seks... 

Kako Pink Villa prenosi prvi i glavni razlog je iskustvo i zrelost. Starije žene im djeluju kao zaštitnice, staložene su, uravnotežene i pune samopouzdanja. Baš zato što su takve, zadovoljne sobom, ne bave se tračevima i ne opterećuju svog muškarca takvim pričama. Također, znaju se nositi s ružnim riječima koje su upućene njima ili s nekim neistinitim tračevima koje čuju o sebi.

Ljubavne savjete kumica s placa možete čuti u videu:

Zbog svoje zrelosti neće pretjerivati s inzistiranjem na bliskosti u vezi. Čvrsto vjeruju svojim partnerima, neopterećene su i poštuju slobodu što je muškarcima jako bitno. Još jedna njima bitna stavka je seksualna zrelost - mnogi muškarci priznali su da su starije partnerice bolje od njih u krevetu. Osim u krevetu, od takvih žena svakog dana može se naučiti nešto novo.

Čak i kada nisu raspoložene, one nemaju potrebu raditi dramu i izazivati svađe jer su emocionalno zrelije. 

Bolje upravljaju novcem i sklone su preuzimanju novčanih obaveza na sebe, kako bi podijelile financijski teret u vezi. 

Komentara 1

DD
don~drejper
12:35 04.06.2020.

Naravno da jesu, ali ova slika sa naslovne to ne ikustruje, jer ovi razlike 20 godina, ok 10, sce preko puno🤤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije