Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo
Povratak na članak

Iskusni chef Filip Horvat otkrio: Vrag je u detalju, tako i način na koji ribamo sir ključno utječe na aromu

Topivost sira i njegovo konačno sljubljivanje s umakom ovisi o tome kako je nariban

Komentari 3

BO
Bozidarmarinavugrinec
12:56 10.03.2021.

Daj vise i ti i tvoje kulinarsko zvanje.bemas pojma o kuhanju.tko te stavlja da ista komentiras

VL
DU
dundoMate
11:39 10.03.2021.

Cheef je prvi časnik palube, visoko obrazovan kadar iznimnih vještina i odgovornosti, a oni što dinstaju kapulu nakon trogodišnje srednje škole se isto tako zovu. Tu školu upisuju oni koji nisu mogli baš ništa drugo upisati.

VL
VA
varto
08:46 10.03.2021.

znači ovaj je malac svako malo po novinama kao neki iskusni znalac i vrsni kuhar,jel.I stalno nešto savjetuje.tko je taj?i bi li ispod članka trebalo pisati promo jer ovo je očita samoreklama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.