Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Iscrpljeni tata otkrio odličan kako uspavati bebu u nekoliko sekundi; roditelji oduševljeni jer trik funkcionira

Facebook
06.09.2020.
u 07:00

U samo nekoliko sekundi djevojčica je prestala plakati i utonula u san

Svi su roditelji pjevali, ljuljali i šetali svoju djecu pokušavajući ih uspavati, no nisu u tome uvijek bili uspješni. Nakon što je nedavno postao otac djevojčice, jedan je iscrpljeni tata podijelio jednostavan savjet koji pomaže bebama da zaspe odmah, a roditelji su ostali oduševljeni, prenosi The Sun. 

Tata Austin Miles Geter iz Dallasa podijelio je na Facebooku video na kojem pokušava uspavati novorođenu djevojčicu Charlie. Napisao je:

- Ovaj trik zapravo jako dobro funkcionira. Odmah je zaspala.

Foto: Daniel Pavlić

Na snimci se vidi kako ljulja Charlie, a Austin kaže: 

- Cijelo vrijeme plače jer ja mijenjam položaje, ali vidim da je pospana. Čuo sam da, ako im nježno protrljate obrve, počne im se spavati. Nekoliko sekundi nakon što sam joj protrljao obrve, ona je utonula u san. 

Video je prikupio više od šest milijuna pregleda, dok su roditelji oduševljeno pričali o Austinovom triku i potvrdili da je uspio čim su ga isprobali.

- Tako je slatka! Protrljala sam obrve svojim dječacima i stvarno je djelovalo, komentirala je jedna korisnica, a druga dodala:

- Isprobala sam na najmlađoj kćeri i stvarno je djelovalo. 

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da pričaju na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije