Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loveratsinc.co.uk

Internetska stranica za razotkrivanje lažljivih ljubavnika

prevara
Photos.com
20.01.2010.
u 10:10

Stranica Loveratsinc.co.uk otvorena je za "postove" od ovog mjeseca. Učlanjenje je besplatno, ali svi koji žele razotkriti "ljubavnog štakora" moraju platiti 1,50 funti za svoju priču.

Menadžerica Sally Cornock pokrenula je novi internetski portal Loveratsinc.co.uk gdje svi koji to požele, neovisno o spolu, mogu razotkriti svoje ljubavnike koji su ih prevarili ili im lagali.

Četrdesetdvogodišnja je Sally na ideju došla nakon što je njezina ljubavna veza, koja je i počela na internetu, loše završila. Ona i Tony viđali su se tri mjeseca kada je jedan dan ostavio kod nje mobitel, netom nakon što su se vratili s prvog zajedničkog odmora. Kako je on uvijek mobitel držao izvan njezina dosega, Sally nije odoljela pogledati mu poruke, a to je, naravno, završilo otkrivanjem dogovora i očijukanja s drugim ženama. Pročitavši poruke, uvidjela je da se Tony viđa sa 53 druge žene. Potom je nazvala svaku od tih žena i objasnila im da ih Tony, baš kao i nju, zavlači i vara. Obrisala je sve brojeve iz mobitela i na kraju ga bacila kroz prozor.

Umjesto samosažalijevanja, Sally je odlučila da je najbolje rješenje otvoriti internetsku stranicu na kojoj bi se ljudi mogli psihički olakšati i ujedno upozoriti druge koji bi se njihovim bivšima mogli naći na putu.

- Kad gledam unazad, ne mogu prebrojiti koliko sam lažljivih muškaraca upoznala. Jedan je tako tvrdio da je biznismen da bi se na kraju ispostavilo da je prevarant bez krova nad glavom i da živi naizmjence kod tri žene - izjadala se Sally Cornock Sunu.

Stranica Loveratsinc.co.uk otvorena je za "postove" od ovog mjeseca.  Učlanjenje je besplatno, ali svi koji žele razotkriti "ljubavnog štakora" moraju platiti 1,50 funti za svoju priču. Uskoro će biti lansirana i tražilica gdje će se moći pretražiti "obilježene" osobe.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jankoprekobrda
11:22 20.01.2010.

Stvarno interesantno muski su uvijek ti koji su nevijerni, no pitanje je sa kim su to muski nevijerni. Ovo je cista feministicka glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije