Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Intenzivna njega ruku i stopala iz L’OCCITANEA

Intenzivna njega ruku i stopala iz L’OCCITANEA
Foto: L'OCCITANE
1/11
14.01.2019.
u 16:16

Intenzivna njega karite maslacem iz L’OCCITANEA posebno je osmišljena za suhu i vrlo suhu kožu.

Lansiran u siječnju 2017., Intenzivni balzam za ruke s karite maslacem bio je trenutni hit kod kupaca, zahvaljujući iznimno bogatoj teksturi i visokoj koncentraciji karite maslaca (25 %).

Jaki vjetar? Obilna kiša? Vaše ruke se više nemaju čega bojati! Intenzivni balzam za ruke testiran je u ekstremnim uvjetima kako bismo dokazali da djeluje jednako i na najnižim temperaturama (u prosjeku na -12,5°C).*

*Test zadovoljstva na 32 volontera u 28 dana na ekstremnoj hladnoći (Kanada).

Ova kolekcija uistinu učinkovito njeguje i štiti čak i jako suhu kožu. Potrebe kože za zaštitom najviše dolaze do izražaja zimi kad se koža ubrzano isušuje pa je bilo logično da upravo ove zime kolekcija Intenzivni karite maslac dobije svoj nastavak.

U 2019. L’OCCITANE predstavlja novi proizvod intenzivne linije koji ćete obožavati!

Pripremite stopala za nešto sasvim novo: Intenzivni balzam za stopala s 25 % karite maslaca, koji će nahraniti i iznimno suha stopala. Pozdravite se sa suhom i hrapavom kožom!

Foto: L'OCCITANE

OSJEĆAJTE SE PREDIVNO DO VRHOVA PRSTIJU

Od samog početka L’OCCITANE nudi vrhunske proizvode za njegu ruku i razvija svoju jednostavnu i učinkovitu rutinu od 3 koraka.

1. Započnite Karite hranjivim uljem za nokte i zanoktice.

2. Nastavite Jednominutnim pilingom za ruke.

3. Završite klasičnom Karite kremom za ruke ili Intenzivnim balzamom za ruke, ovisno o potrebama kože.

Foto: L'OCCITANE

L’OCCITANE uvijek preporučuje ovaj provjereni ritual koji vam omogućava da odvojite vrijeme za sebe i zaista njegujete svoje ruke. U siječnju 2019. L’OCCITANE će lansirati poboljšani prvi korak ovog njegujućeg rituala. Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice od sada će biti u boji šampanjca. To je najprikladnije za proizvod koji treba slaviti! Uvijek možete računati na to da će formula ovog ulja ojačati vaše nokte i učiniti ih sjajnima! 30 % karite ulja i bademovo ulje. Recept za sladak užitak i predivnu mekoću!

VAŠI KARITE FAVORITI I DALJE SU TU ZA VAS

KARITE KREMA ZA RUKE, 150 ml

Karite krema za ruke s 20 % karite maslaca obogaćena je ekstraktima badema i meda te kokosovim uljem. Od samog početka ova krema je bestseller u svijetu. I kada ste pomislili da ne može biti bolja – formula je poboljšana organskim karite maslacem!

Foto: L'OCCITANE

KARITE KREMA ZA STOPALA, 150 ml

Njegujuća krema sadrži 15 % hranjivog karite maslaca i prirodne umirujuće sastojke (eterično ulje arnike i lavande). Krema hidratizira i umiruje suha i umorna stopala. Posebna je i po baršunastoj teksturi koja se brzo upija i učinkovito omekšava kožu stopala.

Foto: L'OCCITANE

SUOČITE SE SA ZIMOM UZ KARITE NJEGU LICA

I vaše lice je izloženo hladnim, zimskim uvjetima... Upravo zato L’OCCITANE nudi dvije kreme za lice s karite maslacem. Karite ultranježna krema za lice s 5 % karite maslaca može se koristiti na dva načina: kao krema (naravno), ali i kao maska, ako je ostavite na licu 5 minuta.

Foto: L'OCCITANE

Rezultati govore sami za sebe!

Trenutno:

Koža je intenzivno nahranjena 87 %*.

Nema osjećaja zatezanja 94 %*.

* Test zadovoljstva na 31 volonteru normalne do mješovite te čak i osjetljive kože.

Za one sa suhom do vrlo suhom kožom u pomoć stiže drugi bestseller: Karite ultrabogata krema za lice s 25 % karite maslaca pruža njegu i zaštitni sloj kako bi koža uvijek bila mekana i podatna – čak i ako vas zima iznenadi!

Foto: L'OCCITANE

Nakon dva tjedna u ekstremnim uvjetima (zima, vjetar, kiša)***:

Hidratacija kože +48,6 %*.

Koža je podatnija 83 %**.

Koža je mekša i podatna 86 %**.

*Test učinkovitosti na 12 volontera u ekstremno hladnim uvjetima (od -24 °C do -3 °C).

** Test učinkovitosti na 30 volontera u ekstremno hladnim uvjetima.

*** Temperature od -24 °C do -3 °C i relativna vlažnost od 35 % do 91 %.

 

KARITE MASLAC PODUPIRE EKONOMSKU NEOVISNOST ŽENA

Od samog početka karite kolekcija je L’OCCITANEOV bestseller. Za globalni uspjeh ovih proizvoda za njegu tijela zaslužne su žene Burkine Faso koje s L’OCCITANEOM razvijaju održivi i društveno odgovoran lanac nabave. Tradicionalno, žene Burkine Faso sakupljaju karite orahe i prodaju karite maslac. Olivier Baussan, osnivač L’OCCITANEA, 1980. godine upoznao je nekoliko žena na svom prvom putu u Burkinu Faso. Ubrzo su shvatile da bi karite maslac, „žensko zlato“, mogao biti ključ za njihovu ekonomsku emancipaciju. Već 38 godina ovaj sastojak održava svoja obećanja. Preko 10.000 žena u 5 regionalnih zadruga proizvodi karite maslac visoke kvalitete, a svake 3 sekunde proda se jedna Karite krema za ruke u svijetu.

Više informacija potražite na www.loccitane.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije