Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Inine benzinske postaje u novom plavom ruhu

INA
Foto: INA
PR
Autor
PR članak
18.07.2012.
u 14:16

Do kraja godine INA će imati najveću moderniziranu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj

Prije godinu i pol otvorena je prva modernizirana Inina benzinska postaja s novim vizualnim identitetom, a danas se ta brojka popela na više od pedeset!

Veliki projekt modernizacije svojih postaja INA je nazvala Plavi koncept. Do kraja godine INA će se moći pohvaliti s najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u svoje četiri regije – Osijek, Zagreb, Rijeka i Split. Desetak njih smješteno je na najprometnijim pravcima diljem Hrvatske, primjerice Gradna sjever i jug, Brinje istok i zapad, Zir istok i zapad, Novska sjever i jug, Kozjak sjever i jug te Jakovlje zapad i istok.

Moderne postaje dočekuju putnike uređenim vanjskim i unutarnjim prostorom, ali i s mnogo bogatijom ponudom robe široke potrošnje te većim izborom kvalitetnih goriva, maziva i ulja. Na moderniziranim postajama proširena je i gastronomska ponuda te ponuda pića u restoranima i caffe barovima pa se putnici mogu opskrbiti svime što im je potrebno te se usput osvježiti i okrijepiti za nastavak puta.

Inine benzinske postaje mjesta su raznih promocija, nagradnih igara i programa vjernosti. Za više informacija o aktualnim ponudama posjetite Inin Facebook-profil ili internetsku stranicu www.ina.hr.

Ključne riječi
INA

Želite prijaviti greške?