Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Influencerica poručila: 'S ovim trikovima nikad više nećete morati peglati!'

Instagram/@mama_mila_au
14.09.2022.
u 15:30

Pomješajte žlicu octa, žlicu regeneratora i dvije šalice vode, kaže Chantel koja smjesu ulije u bočicu s raspršivačem i dobro protrese da se sjedini pa ju lagano šprica po zgužvanoj košulji.

Majka dvoje djece i kreatorica sadržaja Mila Chantel iz Melbournea, Australija, podijelila je tri genijalna trika za odjeću bez nabora koju ne treba peglati.

Inače, Mila Chantel je na društvenim mrežama poznata kao Mama Mila, domišljata mama koja ima rješenje za svaki problem kućanstva, a na svojim profilima pod imenom Mama Mila redovito objavljuje jednostavne i djelotvorne savjete koji olakšavaju svakodnevne kućanske poslove.

Ubodi komaraca, čišćenje... Jeste li znali da pastu za zube možete koristiti i za ove genijalne stvari?

1/12

U svom je nedavnom videu Chantel tako sa stotinama tisuća svojih pratitelja podijelila čak tri načina za riješiti se nabora s odjeće bez korištenja pegle, a u prvom savjetuje da se odjeća u sušilicu stavi skupa s dvije kocke leda.

- Led stvara paru koja uklanja nabore... - objasnila je.

Drugi je Milin savjet DIY sredstvo za uklanjanje nabora od vode, octa i regeneratora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chantel Mila (@mama_mila_au)

- U dvije šalice vode dodajte žlicu octa i žlicu regeneratora - kaže Chantel koja tekućinu zatim ulije u bočicu s raspršivačem i dobro protrese da se sjedini pa ju lagano šprica po zgužvanoj košulji.

"Brzo uklanja nabore bez glačanja, a otopina ni nakon što se osuši ne ostavlja nikakav miris!"

Na kraju, Chantel savjetuje: "Za smanjenje nabora na košulji koristite vješalicu; košulju objesite mokru i ostavite da se na vješalici osuši."

- Osim izbjegavanja peglanja, sušenje na vješalicama će vam uštedjeti prostor - dodaje.

- Obožavam hack s ledom, upravo sam ga isprobala i jako dobro funkcionira - podijelila je jedna obožavateljica, a druga je rekla: "Obožavam Miline savjete, pogotovo ove za izbjegavanje peglanja koje mi je najmrži kućanski posao", prenosi Kidspot.

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije