Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više nije plavuša

Ines Preindl promijenila boju kose u prvom color baru u Hrvatskoj

BOYE BY BBK
Foto: Promo
1/12
12.09.2014.
u 10:07

U Šubićevoj je otvoren BOYE by BBK. Naručivanje nije potrebno!

Jučer je u Šubićevoj ulici u Zagrebu uz podršku brojnih poznatih osoba, otvoren novi frizerski salon, s potpuno drugačijim konceptom nego što smo navikli od jednog frizerskog salona.

Riječ je o “color baru” BOYE BY BBK.

Vditeljica Ines Preindl Radišić prva jekoja je iskušala sve pogodnosti color bara i nakon dugog niza godina promjenila boju kosu, te upravo pod stručnim vodstvom kolorista iz salona BOYE postala zanosna brineta.

- Novi koncept nudi četiri usluge bojanja, a svaka usluga ima svoj poseban naziv: Like a virgin, Retouche, Farbarela i Pramenage. Ako nikada niste bojili kosu, isprobajte uslugu Like a virgin, po cijeni od samo 90 kuna, uz savjetovanje vrhunskog kolorista. Za održavanje boje i bojenje izrasta isprobajte uslugu Retouche po cijeni od 100 kuna. Farbarela je zadužena za generalke, bojenje cijele kose, po cijeni od 150 kuna. Za bojenje divnih pramenova tu je usluga Pramenage, po cijeni od 150 kuna” izjavila je povodom otvorenja suvlasnica salona Branka Trohar te istaknula da u salonu Boye rade s vrhunskom kozmetikom i bojama za kosu Keune čiji se proizvodi za prodaju mogu naći i na policama salona.

Foto: Promo

Iako je klijenticama na raspolaganju lounge u kojem same sebi mogu napraviti frizuru, frizerski salon Boye ipak će im ponuditi mogućnost profesionalnog feniranja. Na izboru su im dva modela sušenja po cijeni od 50 i 80 kuna.

U BOYE nije potrebno rezervirati termin, na raspolaganju su 8 frizera i vrhunski koloristi. Za one kojima je ipak draže rezervirati svoj termin mogu to učiniti putem broja 01 4651 610.

>>Kraj dugom sjedenju u frizerskom stolcu: Napravite pramenove za 30 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije