Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERME

Indijanci su stigli, a gusari već plove prema Čatežu…

Indijansko selo
28.04.2010.
u 08:09

Prvi svibnja provedite u Termama Čatež u društvu cijele obitelji uz bogat animacijski program

U indijansko selo u Termama Čatež s prvim svibanjskim danima vratili su se Indijanci, koji su postavili 25 indijanskih šatora u kojima gosti mogu boraviti kao pravi Indijanci, voziti se u kanuima po obližnjem jezeru, plesati indijanske plesove te se zabavljati na igralištu. Indijansko selo, udaljeno samo nekoliko minuta hoda od ljetne termalne rivijere, idealno je mjesto za avanturistički odmor za sve generacije.

Ovog ljeta Indijancima će se pridružiti i gusari, koji na svome brodu već plove prema zimskoj termalnoj rivijeri i gusarskom zaljevu gdje grade plutajuće kućice. Naselje od 20 plutajućih kućica nalazi se na jezeru, a drvenim je mostom povezano s kopnom. Kućice su sagrađene od prirodnih materijala čime doprinose da se osjećate kao doma. Drvena terasa s prelijepim pogledom na jezero nudi potpunu opuštenost i uživanje u prirodi. U svaku se kućicu može smjestiti četiri ili pet osoba.

U Čatežu će gosti moći uživati u prvim svibanjskim sunčanim danima i aktivno provesti pravi obiteljski odmor. Raznovrstan prvosvibanjski animacijski program namijenjen je svim generacijama. Uključivat će mnoge sportske aktivnosti i igre s animatorima. Poseban doživljaj bit će užina s kapetanom Kukom i gusarima u restoranu Free flow, svoje pjevačke talente gosti će moći pokazati na karaokama, moći će uživati u degustaciji domaćih posavskih jela, razgibati se na vođenom izletu na Sv. Vid, dok će se najmlađi moći zabavljati uz lutkarske predstave... U indijanskom selu organizirat će se prava prvosvibanjska bakljada, a u prvosvibanjsko jutro probudit ćete se uz budnicu lokalne limene glazbe.

Ljetna termalna rivijera svoja je vrata otvorila 23. travnja, a u idućoj sezoni svojim gostima pružit će zabavu na više od 10.000 četvornih metara termalnih vodenih površina. Mališani će se ponovo moći zabavljati na gusarskom otoku, oni malo veći na trojnom toboganu i vodenim klizalištima, a pravi osjećaj užitka bit će na 450-metarskoj sporoj rijeci koja mami na vožnju na velikim kolutima. Svoj bazen pronaći će i ljubitelji plivanja na duge staze, jer se na ljetnoj termalnoj rivijeri nalazi i olimpijski bazen. Uz plivanje i vodene vragolije kupače očekuje zabavni park s bungee-trampolinima, adrenalinskim 10-metarskim slobodnim padom s gusarskog tornja, a najmlađima preporučujemo vožnju po bazenu s električnim čamcima, a samo najhrabrijima da iskušaju atraktivni tobogan, black hole bumerang.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije