Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Immortella – snaga domaćeg smilja za ljepotu lica i tijela

Immortella – snaga domaćeg smilja za ljepotu lica i tijela
Foto: Promo
1/7
30.10.2018.
u 15:56

Osjetite veličanstvenu moć domaćeg ulja smilja u biranim proizvodima za njegu lica i tijela novog brenda prirodne, ručno proizvedene kozmetike – Immortella. Vrhunski sastojci, poput hladno prešanih i eteričnih ulja iz ekološkog uzgoja uz veličanstveno smilje, eliksir su intenzivne njege i hidratacije za obnovu najzahtjevnijih tipova kože. Immortella proizvode potražite na policama prirodne kozmetike svih dm prodavaonica i uživajte u preporođenoj koži.

Osjetite moć prirode u svakoj kapi nove Immortella prirodne kozmetike od sada dostupne na policama prirodne kozmetike svih dm prodavaonica.

Immortella prirodna kozmetika nudi paletu odabranih proizvoda za vrhunsku njegu lica i tijela na bazi veličanstvenog ulja smilja iz domaćeg ekološkog uzgoja.

Pažljivo osmišljene formulacije temelje se na hladno prešanim i eteričnim uljima koja, povrh čarobnog ulja smilja, osiguravaju potpunu njegu zahtjevnoj koži žednoj intenzivne njege. Strogo kontrolirani proces ručne proizvodnje i male proizvodne naklade jamstvo su izvrsnosti svakog proizvoda izrađenog s puno ljubavi i pažnje. Povrh toga, visokokvalitetna ambalaža odabrana je s ciljem potpunog očuvanja svakog dragocjenog prirodnog sastojka.

Foto: Promo

Linija za njegu lica sadrži proizvode koji omogućuju kompletnu njegu normalne, suhe i osjetljive kože lica. Mirisni tonik na bazi cvjetne vodice smilja idealan je za hidrataciju svih tipova kože. Hidratantna krema za lice u airless pakiranju osigurava higijensku primjenu na dnevnoj bazi, a pruža regeneraciju, elastičnost te hranjivu njegu zahtjevne kože lica. Za intenzivnu obnovu kože, preporučuje se uljni serum koji dolazi u pakiranju s preciznom pipetom jer sadrži visoku koncentraciju čistog ulja smilja. Serum se posebno preporučuje za bogate rituale svakodnevne njege lica. Ova linija također sadrži i hranjivi balzam za njegu usana čija prirodna formula trenutno obnavlja suhe, ispucale usne te im osigurava vlažnost, mekoću i zaštitu od negativnih vanjskih čimbenika.

Foto: Promo

Iz linija za njegu tijela u dm prodavaonicama ćete moći naći hidratantni losion i suho ulje za njegu tijela. Lagana formula losiona idealna je za svakodnevnu njegu nakon tuširanja. Osvježavajući, profinjeni miris obavit će sva vaša osjetila sunčanim mirisom smilja dok će koža brzo upiti nemasnu teksturu losiona, koja će joj u trenu vratiti elastičnost te joj pružiti baršunastu mekoću. Za intenzivnu njegu tijela, posebice suhih dijelova ili opuštene kože, preporučujemo suho ulje s visokim udjelom smilja. Nakon svega nekoliko nanošenja, koža će vam biti zahvalna za visokokvalitetnu prirodnu njegu te će zasjati blistavim, svilenim sjajem. Ulje možete koristiti i za njegu kose, kao bogatu masku prije pranja ili par kapi po vrhovima, nakon sušenja, za zdravi sjaj i ljepotu. Za njegu ruku preporučujemo bogatu kremu za ruke na pumpicu koja će olakšati svakodnevnu njegu i učiniti ruke mekanima i nježnima.

Više informacija o Immortella prirodnoj kozmetici potražite na stranici www.immortella.eu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije