Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up trikovi

Imate samo 5 minuta, a morate zablistati? Ništa lakše!

Lak za nokte
Foto: Thinkstock
27.02.2014.
u 19:00

Ako koristite podlogu u prahu, nanesite je širom, namjenskom, većom četkicom

Ako koristite tekući puder, utrljajte ga prstom u kožu.

Započnite od nosa i potom ga razmažite po obrazima, čelu i bradi. Ako koristite podlogu u prahu, nanesite je širom, namjenskom, većom četkicom.

Baršunasti izgled kože kreiraju mineralne formule pudera. Nanosite ga na kožu malim kružnim pokretima. Nemojte nanositi korektor na cijelu površinu podočnjaka, već samo na najtamnije dijelove. Obično su to unutrašnji kutevi oka. Na smeđe mrlje i druge pigmentacije nanesite dodatnu količinu podloge uz pomoć četkice za nanošenje korektora.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Zatim blago istapkajte kozmetičkom spužvicom. Nanesite svijetlo i svjetlucavo sjenilo od rubova trepavica do obrva.

Definirajte trepavice gornjeg i donjeg kapka tamnom olovkom za oči ili tamnijim sjenilom. Prije nanošenja maskare, obvezno uvijte trepavice – tako će vaše oči djelovati krupnije, odmornije i doći će do izražaja.

>>Želite izgledati poput supermodela? Ovo su njihove tajne uspjeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije