Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i oslobodite prostor

Imate puno stvari i malo mjesta? Dizajnerica interijera savjetuje koje tri stvari trebate izbaciti

@ everydaygracedesigns
21.01.2022.
u 15:30

- Prvo se riješite Tupperwarea i tegli bez poklopca; beskorisnih predmeta koji zatrpavaju mnoge kuhinje i ostave - savjetuje-

Istraživanje iz 2020. pokazalo je da više od 70 posto ljudi smatra da ima previše stvari, no ipak se njih 50 posto muči s organiziranjem svog životnog prostora; jer iz sentimentalnih razloga čuvaju i bespotrebne stvari i teško se odluče na bacanje.

Ako se prepoznajete u tome, dizajnerica Lindsey iz britanske tvrtke Everyday Grace Designs kaže da svi doma imamo predmete koje bismo mogli odmah baciti i koje nam nikada neće nedostajati...

 Kako očistiti cijeli dom koristeći samo - limun? Pogledajte za što se sve koristi!

Ona tako savjetuje da se prvo riješimo Tupperwarea i tegli bez poklopca; beskorisnih predmeta koji zatrpavaju mnoge kuhinje i ostave. 

Nakon toga, poručila je pratiteljima, razvrstajte svoje ručnike i riješite se starih, pohabanih i onih koje ne volite koristiti.

@everydaygracedesigns Follow for more decluttering tips! #declutter #homehacks #boostofhope #housekeeping #cleartheclutter #clutterfree #declutterchallenge #declutteringtips #minimalism ♬ original sound - ভাইজান

- I treće, bacite sva uputstva za korištenje koje možda imate po kući, jer se danas sve može pronaći i na internetu - rekla je.

- Upravo sam iz kuhinje bacila šest punih vreća smeća - komentirala je jedna pratiteljica, dodavši da se stari ručnici, deke i plahte mogu i donirati lokalnom skloništu za životinje...

Iako je video sakupio na stotine 'lajkova', neki su 'sakupljači' zaključili kako 'nije baš pametno bacati uputstva jer ih nećete naći online ako se neka stvar više ne proizvode', pa su napisali da ih je 'mnogo pametnije složiti u registrator da zauzimaju što manje mjesta...', prenosi Mirror.

 Pasta za zube može se koristiti za čišćenje tenisica, pegle…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije