Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna kako dalje

'Imao sam nevjerojatan seks s rođakinjom, ali osjećam se loše jer sam prevario djevojku'

shutterstock
04.12.2020.
u 21:15

On se sada osjeća loše jer smatra da njegova cura to nije zaslužila, ali ne zna trebali joj sve priznati pa za savjet pita stručnjakinju.

- Moja rođakinja najzgodnija je ljubavnica koju sam imao, ali ne mogu biti s njom zbog obitelji, a ni zbog svoje djevojke. Oduvijek smo bili bliski. Ona je 28-godišnja hostesa i moja obitelj je tako ponosna na nju. Imam 30 godina i živim sa svojom djevojkom koja ima 26 - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Jednog dana posjetio je rođakinju kod nje doma te su otvorili bocu vina i počeli pričati o svojim životima. On ju je tješio zbog svih loših stvari koje su joj se dogodile, a onda ju je i poljubio. Ona je reagirala s istom strašću te su se poseksali.

On se sada osjeća loše jer smatra da njegova cura to nije zaslužila, ali ne zna trebali joj sve priznati pa za savjet pita stručnjakinju.

-  Iako je veza između rođaka dopuštena u Velikoj Britaniji, varanje je stvarno loš potez. Čini se kao da rođakinji možete vjerovati da nikome ne kaže istinu, pa vam sada prioritet mora biti vaš odnos s vašom djevojkom. Kažete da vam je ona super pa zašto ste je onda prevarili? Je li to bilo samo jer vam se pružila prilika ili se svoju vezu uzimali zdravo za gotovo? Pričajte sa svojom djevojkom o tome kako ćete se oboje ponovno osjećati posebno - odgovorila mu je Deidre.

Sjećate li se malog vrta u Preradovićevoj ulici? Više ga nema, no Novković, koji ga je zasadio, oslobođen je optužbe za sadnju cvijeća: 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:09 05.12.2020.

sexao s rodakinjom sramota. stace sada ostaviti curu zbog rodakinje?i još u britaniji to dopusteno..

ER
EroK
06:02 05.12.2020.

Izgleda, Nečastivi se ovdje ugnijezdio!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije