Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Imao sam neobavezan seks za jednu noć, trudna je i bojim se da sam ja otac djeteta'

Test za trudnoću
Foto: Thinkstock
09.07.2019.
u 15:38

Mladić je bio na proslavi rođendana svog prijatelja, obišli su nekoliko barova i klubova i popili poprilično alkoholnih pića.

"Doživio sam najbolji seks s prekrasnom ženom! Bio je to seks za jednu noć pri čemu je puknuo kondom. Kasnije sam od prijatelja čuo da je trudna. Strahujem da je dijete moje, iako je poznata po tome da spava s drugima. Imam 19 godina!"

Mladić je bio na proslavi rođendana svog prijatelja, obišli su nekoliko barova i klubova i popili poprilično alkoholnih pića. Onda je ovaj 19- godišnjak upoznao atraktivnu 26 - godišnjakinju. 

"Plesali smo i pričali, otkrili da imamo mnogo toga zajedničkog, a jedna stvar bila je ta da su htjeli provesti zajedničku noć. Pozvala me kod sebe doma, a kada smo došli pred njena vrata počeli smo se strastveno ljubiti. Seks je bio odličan, ali sve je palo u sjenu nakon što sam shvatio da je puknuo kondom. Smirivala me i uvjeravala da će sve biti u redu i u konačnici sam joj povjerovao. Ujutro smo se pozdravili znajući da se više nećemo vidjeti, no nedavno sam od svojih prijatelja doznao da je trudna. "

Mladić strahuje da nije on otac djeteta jer planira studirati i nije vrijeme za bebu, tvrdi. Roditeljima ne može priznati što se dogodilo, smatra, jer bi se jako naljutili. 

Deidre, poznata terapeutkinja s portala The sun, pojasnila mu je kako vjeruje da nije on otac djeteta jer bi djevojka već našla način da ga kontaktira da vjeruje da je on. DNK test se radi tek nakon rođenja djeteta tako da se do tada malo toga može učiniti. Rekla mu je da, ako je otac djeteta, mora dijete emotivno i financijski podupirati jer ono nije krivo za ništa i svako dijete zaslužuje imati divne roditelje. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

BP
Branimir_Pofak
18:46 09.07.2019.

Sad ces imat neobaveznu alimentaciju a mozda i neobavezan AIDS + SIFILIS+ genitalni herpes+ ureaplzme a mozda prodes i s Obicnim Trišom (ma to samo malo pecka, da imas zelju da ga odsjeces ). Djeco ne slusajte liberale oni su sve to prosli, i krize poslije droge i razvode i vanbracnu djecu i bolestine ,a iz zlobe i zbog vlastite boli vama zele zlo. Zivot je jedan i neponovljiv pamet u glavu

SC
schwertransport
17:46 09.07.2019.

Ne bojis se ti bezveze, znas da nisi na vrijeme usaltao u rikverc

VO
vorda400
19:44 09.07.2019.

Ako je sex na jednu noć onda vjerojatno ona zna tvoje ime nije vrag da si joj OIB ostavio nakon sexa hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije