Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi promjenu

'Imamo seks u troje s prijateljicom moje djevojke, ali više ne znam tko koga iskorištava'

shutterstock
26.04.2021.
u 22:15

Njegova djevojka čak je predložila da njezina prijateljica dijeli krevet s njima, a sad čak razgovaraju o tome da bi se trajno uselila kod njih.

- Kada smo dopustili prijateljici moje djevojke da živi s nama, mislio sam da smo samo ljubazni, ali sada smo počeli imati redovan seks u troje i više nisam siguran tko koga koristi. Ona je došla kod nas nakon što je otkrila da je njezin suprug imao aferu jer nije imala nikog drugog - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Isprva nije bio oduševljen ovom situacijom jer je mislio da će im ona upropastiti njihov seksualan život, ali kako su tjedni prolazili, primijetio je da je ona veoma strastvena i voli očijukati s njima oboje. 

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Jedne subote ostala je duže na poslu pa smo djevojka i ja iskoristili tu priliku Ljubili smo se i mazili kad je ona došla dom. Moja djevojka i ja bili smo posramljeni, ali njezina je prijateljica pitala može li se pridružiti. Nisam bio siguran, ali djevojka me pogledala i pitala: "Hoćemo li probati?", Pa smo se odlučili za to. Gledati djevojku s njenom prijateljicom, a zatim se seksati s oboje bilo je nevjerojatno. I bio sam zapanjen koliko je cijelo iskustvo bilo seksi - nastavio je.

Sada je zabrinut da će se netko od njih zaljubiti u nju. Njegova djevojka čak je predložila da njezina prijateljica dijeli krevet s njima, a sad čak razgovaraju o tome da bi se trajno uselila kod njih.

- Uključivanje drugih u vaš seksualni život uvijek donosi rizik. Previše je lako napraviti pogrešku, a već zvučite ugroženo. Možda vas je uzbudilo gledati svoju djevojku s drugom ženom, ali moglo bi se dogoditi da ona više neće htjet seks s vama. Recite svojoj djevojci da vam je previše stalo da biste je dijelili s njenom prijateljicom. Privremeno ste prihvatili njezinu prijateljicu, ali možda je došlo vrijeme da potraži alternativni smještaj - odgovorila mu je Deidre.

Posao iz snova: Traže ljude koji bi svako popodne spavali, a mogu se prijaviti i Hrvati!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:37 27.04.2021.

sada swing postao popularan

AV
Avimm
06:36 27.04.2021.

Moja nije davala mene ali susjedu je redovito,suti i uzivaj a ja sam svoju otjerao iz stana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije