Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

`Imam tetovirano ime bivšeg dečka i zbog toga probleme sa sadašnjim`

Shutterstock
17.03.2019.
u 07:00

Ponašanje njenog partnera je zlostavljačko i nitko ne bi trebao trpiti takav bulling, poručuje Deidre koja je ženi savjetovala da napusti tog muškarca

Majka dvoje djece ( 28), našla se u situaciji da ima prpblema u ljubavnoj vezi s ocem svojih sinova, i to sve,  navodno, zbog pogreške koju je napravila prije deset godina.

Tada je imala 18 godina i viđala se s jednim dečkom, iako joj se puno više sviđao drugi. Zbog nepromišljenosti i stava da bi to moglo "biti cool", pristala je na njegovu ideju da tetovira njegovo ime, o njegovom trošku. No, čim je to napravila, požalila je, tvrdi i nastavila se viđati s muškarcem koji joj se više sviđao. Do danas su u vezi, imaju dvoje djece, no i velikih problema. Njen partner predbacuje joj tetovažu bivšeg dečka i "osvećuje" joj se tako da se viđa s drugim ženama uz "opravdanje: to si zalužila".

Nesretna žena upitala je stručnjakinju za veze Deidre na portalu The sun, je li to zaista istina, je li zaslužila takvo ponašanje svog partnera. 

Nitko to ne zaslužuje!

Deidre je odgovorila kakvo je takvo ponašanje njenog partnera neprimjereno i kako nitko to ne zaslužuje. Ponašanje njenog partnera je zlostavljačko i nitko ne bi trebao trpiti takav bulling, poručuje Deidre koja je ženi savjetovala da napusti tog muškarca i spriječi da njihova djeca odrastaju u takvom okruženju gledajući kako je njihov otac zlostavlja. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
Zagy154
10:53 17.03.2019.

članak vrijedan pažnje večernjeg,užas na kaj ste spali

DE
deda1234
13:32 17.03.2019.

Prokleti alkohol...

AE
Aedes2017
21:59 17.03.2019.

Nije točno ! Nemaš ti problema zbog tetovaže !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije