Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

'Imam odnose sa svojom šeficom, ali problem je velika razlika u godinama - kao i njezin brak'

Shutterstock
03.10.2020.
u 21:22

"Bojim se dana kada će sve prekinuti jer ću morati i promijeniti posao."

Jedan 25-godišnji muškarac radi u zaštitarskoj firmi, a već na razgovoru za taj posao zaljubio se u svoju šeficu. Njoj je 49 godina, a starije žene uvijek su ga privlačile. Nakon nekoliko tjedana primijetio je da ga često gleda, pa je skupio hrabrosti i pozvao ju na piće nakon posla. Iako udana, pristala je. Samo dva dana nakon rezervirali su sobu u hotelu kako bi spavali zajedno. 

Fotograf pronašao bakicu koja prosi u centru grada i uljepšao joj dan:

"Viđamo se osam mjeseci, čak smo bili skupa i tijekom karantene, a često mi govori da misli na mene. Ipak, plaši se da ja nju ne volim i da će ostati povrijeđena, što je potpuno pogrešno. Stalno ju uvjeravam u suprotno. Znam da neće ostaviti svog supruga zbog mene, ali dokle god je prisutna u mom životu, sretan sam. Bojim se dana kada će sve prekinuti jer ću morati i promijeniti posao.", napisao je psihoterapeutkinji Deidre koja je zaključila da mu odnos savršeno odgovara jer ipak nema neke prevelike obaveze prema toj ženi.

"Odabrao si ženu koja je puno starija od tebe i koja već ima posložen život, a time zapravo štitiš sebe da se nekome pružiš u potpunosti. Normalno je da je ona zbunjena i da ne zna kamo ovo sve vodi. Razmisli dobro o budućnosti ovakvog odnosa."

Uhvatio suprugu koja je posvojena kako se seksa s bratom - njezinoj obitelji to je normalno:

1/1

Komentara 6

DO
Doktoruma
08:26 04.10.2020.

To nije velika razlika u godinama. To je taman. Samo okrenuti spolove i razlika u godinama je najbolja.

AD
adler77
07:33 04.10.2020.

Sefica moze da ti sluzi za zabavu i vecu placu nista ozbiljnije, ona ce dobit sta treba, a i ti kao mladi pastuh za bum😜

SC
schwertransport
22:06 03.10.2020.

Nadam se da dobiva djeciji doplatak na tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije