Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Imam ljubavnika koji sada hoće da ostavim muža'

Ljubav, par
Foto: Getty Images
1/2
16.08.2019.
u 23:21

Deidre je ženi odgovorila kako razumije njen polet i uzbuđenje s novim muškarcem u svom životu, ali i podsjetila da se sve događa iza njegovih zatvorenih vrata stana u kojem nisu njena djeca i svakodnevene obveze.

"Otkada sam rodila drugo dijete, suprug i ja nismo imali seksualne odnose i osjećam kako je moj brak gotov."

Upravo zbog toga, 32- godišnja majka dvoje djece odlučila je ponovno ići u školu, odnosno, na dodatnu edukaciju kako bi mogla započeti svoj put u poduzetništvo.

Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun otkrila je kako je bio odličan osjećaj vratiti se među ljude, upoznati nove osobe s kojima može izmijeniti razne teme, a ne pričati samo o djeci kako je dosada bio slučaj.

Profesor koji drži predavanja, nedavno se doselio nakon što je prošao razvod te je počeo uzvraćati na flertovanje spomenute majke koja je profesora doživjela veoma zanimljivim i duhovitim. Jedne su večeri svi studenti izišli na piće, a kasnije im se pridružio i profesor koji je sa spomenutom ženom imao posebniji pristup.

Dogovorili su se da će se naći na piću idući tjedan, nakon predavanja, samo njih dvoje. Sve to je odvelo u tom smjeru da se par nalazi redovito, a nakon mjesec dana druženja upustili su se i u seksualne odnose. Iako je željela samo malo uzbuđenja i seksa u životu, 32- godišnjakinja našla se u situaciji da njen ljubavnik traži od nje da ostavi muža jer su se među njima stvorili dublji osjećaji.

Deidre je ženi odgvoorila kako razumije njen polet i uzbuđenje s novim muškarcem u svom životu, ali i podsjetila da se sve događa iza njegovih zatvorenih vrata stana u kojem nisu njena djeca i svakodnevene obveze. Ostaviti supruga i preseliti se svome ljubavniku znači i dijeliti taj život sa svojim sinovima u dobi od sedam i pet godina.

Jedno je imati povremeno uzbuđenje ljubavnika sastrane, a sasvim drugo sve odbaciti i započeti novu životnu avanturu. Ipak, Deidre je pojasnila kako nije dobro ostati u lošem braku samo zbog djece jer to djeci daje krivu poruku o međuljudskim odnosima i uči ih da "loše treba trpjeti", što svakako ne bi trebalo biti.

Ženi savjetuje da se neko vrijeme ne viđa sa svojim ljubavnikom i pokuša razgovarati sa svojim suprugom i spasiti svoj brak, a ako zaista ne ide i ljubavnik zaista osjeća prema njoj ljubav, čekat će je koliko je potrebno.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
Javnodobro
07:03 17.08.2019.

A što je to moral??? Mitski pojam koji nema u današnjem svijetu nikakvo značenje niti postoji. Što je to vjernost? Što je to princip? Sve neki vanzemaljski pojmovi koji su se nekad možda i koristili. Ali zato ispiranje mozga sa "sotonskim" glupostima=svakodnevica.

MM
Marko M
08:30 17.08.2019.

A ja mislio da će joj savjetovati da u idućem životu pročita Bibliju ili barem ode ponekad na svetu misu, onda bi znala da je brak svetinja i da nema njoj se što činiti ili nečiniti da joj je brak gotov zbog toga što se ne troši redovito. Ali očito ovdje se radi o agnostik osobi, samo nerazumijem zašto takav članak dajete u Hrvatskoj, zemlji sa preko 95 posto katolika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije