Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Imam aferu s polubratovom suprugom, ali znam da ga neće ostaviti zbog mene'

shutterstock
10.06.2020.
u 20:46

Jedan muškarac obratio se psihoterapeutkinju Deidre za savjet jer ima aferu s polubratovom suprugom i želi nešto više, ali zna da ona neće ostaviti svog supruga zbog njega.

“Moj polubrat i ja rijetko smo se družili u djetinjstvu. On je živio sa svojim ocem, dok sam ja živio sa svojom majkom. Tek smo se nekoliko puta vidjeli na nekim obiteljskim događajima. Na jednom događaju, sreo sam svog polubrata i njegovu predivnu, mladu suprugu. Brzo smo kliknuli i razmijenili brojeve. Nakon nekoliko razgovora, saznao sam da je njezin suprug maltretira i kontrolira”, ispričao je za The Sun.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje: 

Njezin suprug otišao je iz grada na nekoliko dana pa su se oni našli na kavi. Shvatili su da su postali jako prisni i odlučili su se i dalje nastaviti družiti. Sve je to trajalo godinu dana kada su shvatili da su zaljubljeni i odlučili započeti svoj odnos. Viđaju se što više moguće te, kako sam kaže, imaju odličan seks, pun ljubavi i pažnje. Ona želi ostaviti svog supruga, ali se boji njegove reakcije. Iako je on voli i želi provesti vrijeme s njom, boji se da samo gubi svoje vrijeme.

Deidre mu je odgovorila: “Maltretiranje njezinog supruga sigurno joj je uništilo samopouzdanje, a žrtve obiteljskog nasilja u najvećem su riziku kada pokušavaju otići iz te situacije. Pokušajte joj pomoći da shvati da je najbolje za nju da ostavi svog supruga, čak i ako nije sigurna za vašu vezu. Nakon što se uspije maknuti od njega, možete vidjeti kako će se razvijati vaš odnos.”

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare prugerske riječi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije