Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivao

'Imali smo odličan seksualni život, ali se sve promijenilo kada smo se uselili zajedno'

shutterstock
05.01.2022.
u 20:26

Mislio je da će stvari biti još bolje kada počnu živjeti zajedno, ali dogodilo se upravo suprotno pa za savjet pita stručnjakinju

– Ja sam momak u dvadesetima i preselio sam se s djevojkom prije nekoliko mjeseci. To je nešto što smo planirali i štedjeli i oboje smo se tome veselili. Međutim, stvari su se promijenile otkad smo počeli živjeti zajedno. Prije smo imali jako dobar seksualni život, ali sada imam sreće ako imamo seks jednom tjedno – napisao je jedan dečko za Mirror.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Čini se da njegovoj djevojci to ne smeta i počinje biti paranoičan da ju više ne privlači. U zajedničkom životu su se inače dobro snašli, ali nije očekivao da će seks biti problem, čak je mislio da će im seksualni život biti bolji nakon što počnu živjeti zajedno sami.

– Zajednički život može biti test i ponekad ne ide onako kako ste zamišljali. Možda vas pomalo uzima zdravo za gotovo sada kada ste se uselili zajedno. Ako ste dovoljno zreli da živite zajedno, trebali biste moći razgovarati o seksu. Recite joj da ste zabrinuti otkako ste se preselili u svoj novi stan i pitajte je kako se osjeća zbog toga. Sve dok je ne krivite, trebali biste moći razgovarati i razgovarati o tome kako poboljšati stvari – odgovorila mu je Coleen Nolan.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Komentara 3

MO
montello
13:50 06.01.2022.

Poceli shvacati kakvi su

PP
pavisic.pajo
08:19 06.01.2022.

Ova veza je osuđena na propast.Tu osim erotike nema ničeg drugog.

RO
romobil
05:46 06.01.2022.

Kako se tako nešto i može uopće očekivati!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije