Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi ga ostaviti

'Imala sam seks sa svojim šefom kako bih otplatila dug, a sada je sve rekao mom suprugu'

shutterstock
16.03.2021.
u 22:08

Prije tri godine zakasnila je s plaćanjem računa pa je odlučila vidjeti sa šefom može li nekako popraviti stvar.

- Imala sam seks sa svojim šefom kako bih otplatila dug, ali sad je rekao mom suprugu da se to dogodilo nekoliko puta te mi prijeti da će sve reći mojoj obitelji - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Prije tri godine zakasnila je s plaćanjem računa pa je odlučila vidjeti sa šefom može li nekako popraviti stvar. Zamolila ga je da joj posudi novac, a zauzvrat je imala seks njim. Sada je on oženjen za kolegicu s posla i zajedno je ucjenjuju da mu vrati taj novac ili će sve reći njezinoj obitelji.

- Morate moliti supruga za oprost. Objasnite da se to dogodilo samo jednom i da, iako dug nije bio opravdanje za varanje, osjećali ste se očajno i posramljeno. Inzistirajte da ćete učiniti sve da zadržite svoju vezu. Recite šefu da ćete mu vratiti novac, ali dajte mu do znanja da je ucjena ilegalna i da ako se nastavi, sve ćete prijaviti policiji - odgovorila joj je Deidre.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Komentara 5

DU
Deleted user
23:43 16.03.2021.

Ne da mi se čitati... Jel joj sad šef provalio i supruga?

RO
roland
05:45 17.03.2021.

Pod Tina Hajduk se pojavljuju lažni profili, ali Tina Hajduk ne postoji! To piše jedna druga novinarka, prepisujući iz starih Erotika.

AL
alfagt2015
02:57 17.03.2021.

takve kurve ce za par godina tužiti za silovanje šefove,profesore a naše babe narikace ce im davati podršku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije