Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Imala sam najbolji seks u životu sa susjedom i želim još, ali bojim se da će moj suprug saznati'

shutterstock
23.12.2020.
u 22:40

- Usredotočite se na svoj brak i uložite energiju da vaš odnos bude obnovljen - odgovorila joj je stručnjakinja.

- Imala sam odličan seks sa svojim susjedom i želim se vratiti po još, ali sam udana za drugog muškarca. Prvi put sam vidjela susjeda dok je prao automobil i odmah sam pomislila kako želim spavati s njim - napisala je jedna žena za The Sun.

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

1/1

Njezin suprug prestao je brinuti o sebi i sasvim se zapustio. Skupio je toliko kilograma da je njihov seksualni život sasvim stao i kada je ona vidjela novog, mlađeg susjeda, odmah je shvatila da želi spavati s njim. Počeli su redovito zajedno šetati i razgovarati, a jednog dana našli su se u sakrivenoj šumi i tamo su se poseksali.

- Naša afera trajala je devet mjeseci, ali onda je došla karantena pa sam morala prekinuti odnose. On je stvarno divan i nije nikome rekao za našu vezu. No, moj brak se popravio tijekom karantene. Suprug je počeo vježbati i naš seksualni život se poboljšao, ali i dalje želim svog ljubavnika. Trebam li ostaviti muža? - pitala je stručnjakinju.

- Prirodno je da vam laska pažnja ovog tipa, ali nemojte započinjati drugu aferu s njime. Imali ste sreće što vas prvi put nisu otkrili, ali velika je vjerojatnost da će drugi slučaj završiti loše. Netko će to sigurno saznati i suprug vam vjerojatno nikad neće oprostiti. Usredotočite se na svoj brak i uložite energiju da vaš odnos bude obnovljen - odgovorila joj je Deidre.

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:17 24.12.2020.

eto kakve su žene danas, sve varaju za njih je to dozvoljeno, a kad muškarci varaju onda su svinje. jadan muz kad dozna s kim ga vara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije