Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne znam kako dalje...'

'Najbolji seks u životu imala sam sa suprugovim najboljim prijateljem: Grizem se, ali mi nedostaje'

shutterstock
10.03.2021.
u 19:43

Nedostaje joj, napisala je žena, seks s bivšim ljubavnikom, no muči je i grižnja savjesti pa razmišlja da suprugu sve prizna

Najbolji seks ikad imala sam u aferi s najboljim suprugovim prijateljem. Prije Božića sam s njim prekinula jer nisam više mogla ni razmišljati i veza je utjecala na moj posao i na odnos s djecom, napisala je anonimna žena u pismu terapeutkinji Deidre Sanders koja piše kolumnu za The Sun.

Nedostaje joj, kaže, seks s bivšim ljubavnikom, no muči je i grižnja savjesti pa razmišlja da suprugu sve prizna. Njega je, kaže, upoznala u svojim dvadesetima, a već imala kćerku iz prijašnje veze, no često je maštala o njegovom najboljem prijatelju.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne

1/7

- Oboje smo si priznali da želimo aferu. Moj suprug bio je dobar prema meni, ali dosadio mi je naš predvidivi život. Njegov prijatelj i ja počeli smo se tajno sastajati, kod njega kad bi mu supruga bila na poslu ili kod mene kad su moji muž i djeca bili vani. To je trajalo dvije godine, ali sada ne znam što da radim u vezi njega - ispričala je.

- Ako suprugu kažete za aferu, nećete sebi umanjiti krivnju. On je očito sjajan i kao tata i kao muž. Pronašli ste si dobrog čovjeka, a seks u svim duljim vezama postaje gori ili potpuno nestane - rekla joj je Deidre i poručila kako je dobro napravila kad je prekinula aferu, te da se sad može usredotočiti na oporavak braka i seksualnog života s mužem.

-  Apsolutno je moguće da izgradite jaču vezu nego što je ikad bila, ako to želite naravno - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Procvjetalo je jedno od najljepših stabala u Zagrebu: Magnolija na Tomislavcu najavila je proljeće!

Komentara 17

KO
konfederacija
04:35 11.03.2021.

uvijek se nađe onaj ili ona ko ti odgovara i od toga nemožeš pobjeć.to je kemija

Avatar drug Joža
drug Joža
22:34 10.03.2021.

Muž zadnji dozna...

AT
atlantisind
20:29 10.03.2021.

E bas mu je prijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije