Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups

`Imala sam aferu s kolegom s posla i sada sam trudna. Ne znam tko je otac...`

Foto: GettyImages
1/3
22.06.2019.
u 21:09

Njen partner dobio je novi posao zbog kojeg je često na putu i pod stresom, a ona je imala opuštajući team building vikend sa svojim kolegama s posla.

Jedna 27-godišnja djevojka našla se u nezgodnoj situaciji nakon vikenda s kolegama.

Požalila se terapeutkinji Deidre s portala The Sun kako je napravila "glupost" koja ju je dovela u nezavidnu situaciju.

Naime, u četverogodišnjoj je vezi s 29 - godišnjim muškarcem, no sve je krenulo naopako nakon jedne večeri s kolegama na poslovnom putovanju i pokojom čašicom više.

Njen partner dobio je novi posao zbog kojeg je često na putu i pod stresom, a ona je imala opuštajući team building vikend sa svojim kolegama s posla. Jedan od njih cijeIu joj je noć davao komplimente na račun njenog izgleda nakon što ju je vidio u haljini. 

Večer je započela opušteno i uz pokoju čašicu alkohola. Kada je osjetila da ne može ustati, spomenuti kolega ponudio joj je da će je otpratiti do njene sobe hotela. Ipak, prije toga, odlučio ju je odvesti u svoju kako bi joj skuhao kavu te kako bi se osjećala bolje nakon ispijenog alkohola. Jednom ju je poljubio u vrat nakon čega se ona, pod utjecajem alkohola i cijele večeri iza njih, prepustila strastima. Završili su u krevetu, a ujutro, nakon prisjećanja protekle noći, djevojka se osjetila posramljenom.

Nakon povratka kući dočekao ju je njen dečko kojem je jako nedostajala te su imali seksualni odnos. Sada je djevojka trudna, no problem je taj što ne zna s kojim od te dvojice. Pitala je Deidre što joj je činiti jer se srami otići svom ginekologu i reći mu razlog zbog kojeg želi pobačaj. 

Deidre joj je odgovorila kako svi u  životu ponekad napravimo nešto neodgovorno te da je njen ginekolog zbog toga vjerojatno neće osuđivati već je uputiti u mogućnosti i dati savjete. 

Pogledajte i video TOP 3 proizvoda koje morate imati za ljeto

Ključne riječi

Komentara 8

MA
marli
21:56 22.06.2019.

Na "team bulidinzima" se to događa svima. Alkohol i s. x. Ne znam zašto se to uopće naziva "team buliding" kad to nema uopće ali uopće veze sa tim pojmom! Svi ali doslovno svi se varaju ko blesavi a partner doma misli da plešu i pjevaju hahah s.t.r.a.š.n.o. Bio na par njih i to nije za pisati ovdje kako to završi. A naivne žene i muževi koji ih čekaju doma su vrh. I uvjereni su da je sve o. k. i cijeli život neće znati što im je partner ili partnerica "radila" na "team bulidingu" . Više se čudim njimai njihovoj naivnosti nego ovima koji završavaju sa kolegama kraj njih..

ZA
zadar1
22:19 22.06.2019.

neka bude živo i zdravo🤣🤣🤣🤣

Avatar HajdukLika
HajdukLika
00:29 23.06.2019.

Poslje j****** nema kajanja! Zato, pamet u glavu slijedeći put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije