Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav

Imala je vjenčanje iz snova, a ništa od toga nije mogla vidjeti

Shutterstock
27.11.2018.
u 13:37

Tijekom vjenčanja, mladenci su imali i jedan poseban detalj, sovu koja je sletjela na mladenkinu ruku i donijela mladencima prstenje koje su nakon toga izmijenili.

Stephanie Agnew, 32-godišnja mladenka iz Australije, svog supruga nikada nije vidjela.

Vjenčanje kao iz snova, kakvo bi svaka mladenka mogla poželjeti, okupilo je 54 uzvanika koje su ona i njen odabranik Robbie Campbell pozvali da uveličaju i podijele s njima najsretniji dan njihova života.  

Stephanie i njena majka izgubile su vid zbog poremećaja od kojeg obje boluju,  i dok Stephany vidi tek malo svjetla i obrise, njena majka je potpuno slijepa.

 

 

Vjenčanje je održano u mjestu koje Stephany pamti iz vremena kada ga je mogla vidjeti, u kući njene tetke, s pogledom na okolne planine. 

Mladenkin suprug pojasnio je za Femail da je ceremonija i proslava obogaćena taktilnim detaljima za slijepu mladenku. Organizatori vjenčanja pazili su na svaki detalj, a sve su slijepoj maldenki i potanko opisali kako bi mogla izamisliti detalje i dobiti dojam svega što se oko nje događa. Tijekom izgovaranja zavjeta, uzvanici na vjenčanju u Queenslandu nosili su poveze preko očiju kako bi taj trenutak mogli doživjeti onako kako ga doživljava i mladenka. 

Mladenci su imali i jedan poseban detalj, sovu koja je sletjela na mladenkinu ruku i donijela mladencima prstenje koje su nakon toga izmijenili. 

Fotograf James Day, koji je bilježio trenutke ovog vjenčanja, za Stephanie je pripremio komade tkanine namočene esecijalnim uljima kako bi mladenka po njima mogla stvoriti uspomene na ovaj dan.

Ovo vjenčanje nikada neću zaboraviti, rekao je fotograf Day. 

Neće ni Stephany koja je, iako nije mogla vidjeti svojim olima što se oko nje događa, doživjela svoj dan iz snova. 

"Kada jekrenula prema meni, tako prekrasna, nisam mogao suspregnuti svoje emocije. Bila je poput princeze", rekao je njen suprug. 

Pogledajte i video Kako se jednostavno riješiti zadaha od češnjaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije