Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokupsko cerje

Imaju dva mjeseca, a živjet će još samo dva dana

Pokupsko cerje
Foto: Privatni album
1/6
07.05.2014.
u 18:18

Ne pronađu li dom do 9. svibnja, ova četiri psića zauvijek će zaspati

Umjesto da se o njima brine mama, a nježne ljudske ruke da ih maze, četiri psića odrastaju u Skloništu za životinje Pokupsko Cerje. Ostalo im je još dva dana života, a nakon toga zauvijek će zaspati.

Ne pronađu li novi dom i nove vlasnike, prijeti im eutanazija iako imaju tek dva mjeseca. I to ne zato što su neizlječivo bolesni, nisu ni agresivni, već zato što njihova mjesta treba osloboditi za neke druge pse. Kojima će, ako se ne udome, život oduzeti nakon 60 dana, jer ovdje život toliko traje.

Malenima gori pod petama i hitno trebaju nekoga tko će ih spasiti i povesti svojoj kući. Dodatne informacije možete dobiti u Skloništu, nazovite na 099/200-3304 ili pišite na pok.cerje@gmail.com, za stranke rade od 10 do 14 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije