Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postavila rekord

Ima najduže nokte na svijetu, a sada ih želi prodati za 300 tisuća kuna: 'Smetaju mi u svakodnevnom životu'

Facebook
30.12.2020.
u 09:30

Nokte je počela puštati 1992. godine, a do danas, uz poneka rezanja, dosegli su dužinu od 97 centimetara.

Yani Williams (54) iz Houstona, Teksas provela je tri desetljeća puštajući svoje nokte da rastu, pa su tako dosegli dužinu od 97 centimetara, a sada ih želi prodati na društvenim mrežama za gotovo 300 tisuća kuna, kako prenosi Daily Star. 

Odlučila je da je vrijeme da skrati svoje nokte jer su joj smetali u svakodnevnim obavezama. Mučila se s vožnjom automobila, zakopčavanjem hlača, ali i uzimanjem inzulina zbog dijagnosticiranog dijabetesa.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

Foto: Daniel Pavlić

- Odlučila sam ih prodati jer sam se prije šest godina rastala od supruga i postalo je teško kada mi nitko nije pomagao. Imam dijabetes i teško mi je s noktima primati injekcije - objasnila je.

Sada planira prodati svoje nokte, ali samo za odgovarajuću cijenu. Već je imala ponude od 625 kuna po noktu, ali tvrdi da je to premalo za trideset godina rasta. - Neću ih odrezati dok ne pronađem pravog kupca. Do tada će nastaviti rasti - ispričala je Yani-

No što Yani misli da će kupac napraviti s njezinim noktima? - Može ih staviti kao umjetne nokte - tvrdi.

Yani je nokte počela puštati 1992. godine, a kad je započela, trebalo je vremena da njezin suprug prihvati njezin novi izgled. - Isprva ih nije podržavao, ali s vremenom se zaljubio u moje nokte. Prvo što sam primijetila kad su se produžili bilo je da više ne mogu prati posuđe i trebao mi je suprug da mi pomogne oko kuće, ali činilo se da je to mala cijena koju moram platiti - rekla je.

Foto: Daniel Pavlić

Upisala se i u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba s najdužim noktima na svijetu, a tijekom godina ovo postignuće donijelo joj je određenu slavu na društvenim mrežama, ali i razne neobične zahtjeve od mnogih muškaraca.

- Često me pitaju za fotografiju mojih noktiju. Imam i prilično duge nokte na nogama pa često traže da i njih fotografiram - otkrila je Yani te rekla kako fotografije svojih noktiju prodaje za 250 kuna.

Foto: Daniel Pavlić

- Želim novu godinu započeti bez dugih noktiju. Jedva čekam raditi sve stvari bez razmišljanja hoće li mi smetati. Moći ću se bez problema igrati s unucima i bez razmišljanja sjesti za volan. Sve što sada radim, radim vrlo polako pa se veselim ubrzavanju stvari - zaključila je.

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:06 30.12.2020.

i edvard skaroruki bi joj zavidio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije