Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od 600 tetovaža

Istetovirala 98% tijela, no i dalje joj nije dosta: Obrijala je glavu za još tetovaža, a ovo nije prvi put da je šokirala javnost

Instagram
11.12.2020.
u 09:30

Zadnju tetovažu napravila je preko ožiljka na usni, a i privremeno je pobojala očne jabučice u tirkiznu boju.

Amber Luke ima 98 posto svog tijela prekriveno tetovažama, ali nije istetovirala sve što je htjela. Stoga je pronašla način da napravi još mjesta za nove tetovaže - obrijala je glavu, kako prenosi Daily Star.

Na svojim društvenim mrežama pohvalila se tetovažom zmije koja joj se nalazi iznad lijevog uha te odgovara zmiji koju je napravila preko obrve.

Nove tetovaže pomažu psihičkom zdravlju:

1/4

- Obrijala sam glavu i tetovirala je. Dobro došla u moju obitelj, mala zmijo. Mnogi su mi rekli da bih trebala tetovirati zmaja, ali nisam. Volim zmije i voljela bih se reinkarnirati kao jedna - objasnila je Amber.

Međutim, ovo nije prvi put da je Amber šokirala društvene mreže svojim tetovažama. Ona ima više od 600 tetovaža, uključujući one na očnim jabučicama, a imala je i razne modifikacije tijela. 

Također je počela s takozvanim ‘blackout’ tetovažama, koje se rade tako da se jedan dio kože sasvim oboja u crno. Nakon što one zacijele planira preko njih proći s bijelom bojom i dodati razne dizajne na svoje tijelo.

Zašto dan ne treba započeti šalicom kave:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
21:25 11.12.2020.

Odvratno 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije