Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez

IKEA iz prodaje povlači mnogima omiljeni komad posuđa!

IKEA
15.01.2020.
u 12:11

Proizvod možete vratiti i dobiti svoj novac natrag.

IKEA obavještava sve kupce koji imaju putnu šalicu imena TROLIGTVIS s oznakom ''Made in India'' da je prestanu odmah upotrebljavati. Naime, nedavna izvješća o ispitivanju pokazuju da proizvod može sadržavati razine određenih kemikalija koje prelaze dopuštene granice.

Robna kuća poziva sve one koji imaju ovu šalicu da je vrate u bilo koju robnu kuću IKEA uz puni povrat novca. Nije potreban dokaz o kupnji ni račun.

Foto: IKEA

Ovaj proizvod može sadržavati razine dibutil ftalata (DBP) iznad dopuštenih granica. IKEA je prije mnogo godina odlučila zabraniti uporabu ftalata u proizvodima koji dolaze u neposredan dodir s hranom te zbog toga zaustavlja prodaju putne šalice dok cijeli proces istrage ne bude okončan. 

Iz uprave se ispričavaju zbog neugodnosti koje ovo povlačenje može prouzročiti, a za sva pitanja i informacije posjetite www.IKEA.hr ili se obratite Ikeinoj službi za kupce na broj 01/4455 444.

Foto: IKEA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije