Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAGOJ SEVER

Idilična fotografija Zlatnog rata hrvatskog Instagramera je fotka dana na National Geographicu

Foto: Domagoj Sever
07.02.2018.
u 21:36

Nakon današnje objave fotografije dana National Geographica istu fotografiju proslijedili su i mnogi portali vezani uz turizam, i drago mi je da tako promoviram i ljepote Hrvatske - rekao nam je Domagoj Sever.

Na internet stranicama National Geographica kao fotografija dana objavljena je fotografija Zlatnog rata autora i Instagramera Domagoja Severa. Fotograf kaže kako ga je ova objava ugodno iznenadila.

 

- Iznenadila me vijest da je moja fotografija Zlatnog rata izabrana za fotografiju dana na stanicama National Geographica, jer je uploadana na moj  NatGeo profil 20.9.2017. Drago mi je i ponosan sam da su urednici pregledavali i moje starije fotografije, očito ih je nešto zainteresiralo. Konkretna fotografija fotografirana je  31.7. prošle godine u ranu zoru kada je plaža bila prazna. Zbog takve fotografije sam se drugu godinu za redom vratio na Brač, jer 2016. nisam mogao fotografirati zbog bure koja je puhala sva tri dana mojeg boravka na Braču. Nakon današnje objave fotografije dana National Geographica istu fotografiju proslijedili su i mnogi portali vezani uz turizam, te mi je posebno drago da tako promoviram i ljepote Hrvatske - rekao nam je Sever. 

Komentara 6

TO
Toni70
22:04 07.02.2018.

Ljepo izgleda sa velike visine određene visine . Kamenje samo ja sam razočaran uvjek mi se činilo po slikama pijesak nešto iz snova . Nasuti šljunak Kamen u koji se propada kad gaziš po njemu . Kako se vidi glavnimlavnim dijelom nula drveta hlada sve je drugačije nego što se očekivao naravno Imamo super obalu i super ljepih dijelova gdje je tako da je debelo ograđeno ili je sve prepuno ..Naplačuje se Interesantno je mi sa skoro 1300 otoka manji broj naseljenih otoka super čistim morem .. A preko u Italij živa nula nema ništa u odnosu na naše more jednog otoka Pogled deprimirajuči sa Talijanske obale .Istina večina otoka i obala je ipak kamen i naveženi šljunak na plažama pa i tamo gdje nakon par koraka stižeš na pijesk ...............

RE
Really
21:54 11.02.2018.

Pure magic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije