Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ideje za najljepše poklone za blagdane

L'OCCITANE
Foto: Promo
1/9
PR
Autor
PR članak
14.12.2017.
u 16:02

Najljepše poklone za svoje najmilije potražite u svim L'OCCITANE trgovinama

Božić je pred vratima! L'OCCITANE je pripremio sjajne i raskošne poklon setove koji će unijeti čaroliju u vaše blagdansko slavlje i oduševljenje kod onih koje darujete.

Ovog prosinca, L'OCCITANE vas nagrađuje s čak 20% popusta na dio poklon setova iz raskošne blagdanske ponude. Puni šarma, mirisa i vrhunskih tekstura, L'OCCITANE poklon setovi riješit će sve vaše nedoumice oko darivanja, a predivna svečana pakiranja istih donijet će zlatnu svjetlost Provanse pod vaš bor.

U nastavku vam donosimo prijedlog atraktivnih blagdanskih poklon setova iz L'OCCITANEOVIH najpopularnijih kolekcija.

Foto: Promo
BADEM ZA UČVRŠĆIVANJE I NJEGU TIJELA

Baršunasta tekstura i slasni miris koji ostavlja na koži razlog su zašto se proizvodima iz Badem kolekcije svaka žena uvijek ponovno vraća. Poklonite svojoj majci ili prijateljici bogatstvo finoće i luksuza u kojima će moći uživati svaki dan.

Blagdanski set iz kolekcije Badem sadrži: obožavano Bademovo ulje za tuširanje, Bademovo koncentrirano mlijeko za tijelo i Bademovu odličnu kremu za ruke, u sjajnoj poklon kutiji.

Snižena cijena = 430,16 kn (redovna cijena: 537,70 kn)

 

Foto: Promo
HIDRATANTNA NJEGA S KARITE MASLACEM
Ovim poklonom, izrazite zahvalnost prema dragoj osobi koja vas kroz cijelu godinu nadahnjuje svojom pažnjom i toplinom. Hranjivi karite maslac pružat će njegu i zaštitu koži ruku i tijela kroz cijelu zimu.

Blagdanski set iz Karite kolekcije sadrži: Karite kremu za ruke, Karite ulje za tuširanje i Karite ekstra nježni sapun, u profinjenoj poklon kutiji.

Snižena cijena: 276,00 kn  (redovna cijena: 344,00 kn)

 

Foto: Promo
ŠARMANTNI L'OCCITAN
Sve što muškarcu treba za vrhunsku njegu lica i tijela. Proizvode u ovom setu odlikuje snažna esencija lavande u spoju s paprenim, muškatnim mirisom gorućeg drva. Praktičnim muškarcima veliki plus će sigurno biti i to što je gel za tuširanje ujedno i šampon za kosu.

Blagdanski set iz kolekcije za muškarce L'Occitan sadrži: gel za brijanje, gel za tuširanje i balzam poslije brijanja, u otmjenoj poklon kutiji.

Snižena cijena: 372,32 kn (redovna cijena: 465,40 kn)

 

Foto: Promo
BOŽANSTVENA ANTI-AGEING NJEGA LICA
Kada biste pitali žene koji anti-ageing proizvod za njegu lica žele na dar, sigurni smo da bi veliki broj poželio nagrađivanu Božanstvenu kremu za lice. Zato, dragi muškarci, nećete pogriješiti ukoliko punici za Božić poklonite ovaj božanstveni poklon set, jer postat ćete joj najdraži zet.

Blagdanski set iz kolekcije Božanstveno smilje sadrži: Božanstvenu kremu za lice, Božanstveno ulje mladosti za lice i Eteričnu vodicu za lice, u premium poklon kutiji.

Snižena cijena = 1.313,36 kn (redovna cijena: 1.641,70 kn)

 

Foto: Promo
ZLATNI TERRE DE LUMIÈRE
Savršen poklon uoči zlatne novogodišnje noći. Zavodljivi gurmansko-aromatični miris Terre de Lumière i sjajne teksture njegujućih proizvoda u ovom setu pružit će vrhunski mirisni spa doživljaj svakoj ženi.

Blagdanski set iz kolekcije Terre de Lumière sadrži: Eau de Parfum 10 ml, Uljepšavajuće mlijeko za tijelo, Nježni gel za tuširanje i Blistavi balzam za ruke, u premium poklon kutiji.

Snižena cijena = 497,52 kn (redovna cijena: 621,90 kn)

Najljepše poklone za svoje najmilije potražite u svim L'OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr do 31. prosinca 2017. ili do isteka zaliha. Ponuda poklon setova može se razlikovati po trgovinama, ovisno o stanju zaliha.

L'OCCITANE trgovine nalaze se na sljedećim lokacijama: 

Zagreb: Arena Centar • Avenue Mall • City Center one West • Centar Cvjetni • Galleria Business Center • Point Shopping Center

Rijeka: Korzo 40 b • Tower Center

Split: City Center one • Joker

Zadar: Narodni trg 3 • Supernova

Želite prijaviti greške?