Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na "partijima"

Idealnog partnera možete pronaći mirišući mu pidžamu

izložba, Stanko Abadžić, Miris žene,
arhiva VL
25.06.2012.
u 14:29

Slijedite li svoj njuh, to vas može odvesti do potencijalno kompatibilnog partnera, tvrdi jedna web dizajnerica...

 

Mirišući majicu u kojoj je netko spavao namanje tri dana, može vam dati odgovor na pitanje koji je vaš idealan partner. Naime, Judith Prays (25) osmislila je organizirane eksperimentalne sastanke na kojima samci moraju donijeti spavačicu ili pidžamu koje se onda zapakiraju u vrećicu i označe, a potom ih se razbaca po prostoriji. Ostali kandidati zatim uzimaju vrećicu po vrećicu, mirišu njihov sadržaj, ako kad im se svidjela "aroma" prema kodu mogu pronaći i njenog vlasnika.

Mnoga su istraživanja dokazala da je miris jedan od najjačih faktora međusobne privlačnosti, a najčešće nas privlače ljudi različitog imunuloškog sustava kako bi mogli imati što zdravije dijete.

Inače, web dizajnerica po struci, Judith Prays je najavila da će "zabave" zbog popularnosti osim u New Yorku i Los Angelesu organizrati širom svijeta. Na ideju je došla nakon što ni ona sama nije mogla pronaći odgovarajućeg partnera, a jedino čega se sjećala iz prijašnjih veza bili su mirisi.

- Miris možda nisu dovoljni da bi postali garancija za uspješnu vezu, no ako nam se netko svidi na toj razini to je svakako dobar znak i ako ništa drugo, uvod u razgovor - kaže Prays, prenosi Daily Mail

Komentara 1

DO
Dolinski
09:08 26.06.2012.

Bio je članak, neznam jel ovdje, da kontracepcijske pilule poremete ženama osjet njuha pa izabiru dečke koji im inače mirisno ne odgovaraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije