Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUDNA MAMA 2 DJECE

'Iako još ni ne planira djecu, šogorica se ljuti na mene jer želim kćer nazvati imenom koje se i njoj sviđa'

Shutterstock
12.05.2022.
u 14:30

Njezin suprug je stao na stranu svoje sestre i rekao joj da izabere neko drugo ime

Dokse neki budući roditelji trude za dijete smisliti što originalnije ime, drugima se više sviđaju tradicionalna imena i ne smeta im ako je ime česti. Jedna se mama tako našla se u nezgodnoj situaciji kada se njezina šogorica naljutila na nju zbog imena bebe, tvrdeći da za to ime ona 'oduvijek zna da će biti ime njenog djeteta', iako još ni ne želi djecu, piše Mirror

Mama je na Redditu objasnila da se, još dok je prije nekoliko godina bila trudna sa svojim prvim djetetom, zaljubila u ime Olivia, a  kada je to čula njena se šogorica uznemirila tvrdeći da je i sama htjela tako jednog dana nazvati svoju kćer.

Žena je napisala i da joj je prvo dijete bilo muško pa se nesuglasica oko imena Olivia sama riješila, a kasnije je dobila djevojčicu, ali joj je odlučila dati drugo ime.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Sada je trudna s trećom bebom i razmišlja da ju nazove Olivia, ali njezina se šogorica i dalje buni.

- Suprug se na mene naljutio i rekao mi da sam nerazumna i da postoje i druga imena. Kad sam bila trudna s drugim djetetom, šogorica me svakodnevno pitala koje ću mu ime dati, ali sam joj rekla da ću ovaj put zadržati za sebe ali smo se odlučili za drugo ime. Ona je sada u vezi ali ne planira djecu u bližoj budućnosti, a ja zaista želim tako nazvati svoju kćer jer je ime lijepo i pristaje uz imena drugo dvoje djece - napisala je u objavi. 

Dodala je i da smatra da je potpuno nerazumno od šogorice da joj brani da kćer nazove imenom koje joj se sviđa, a kaže i da se inače njih dvije odlično slažu ali sad zbog svađe oko imena već dva tjedna ne razgovaraju.

Njezin je suprug stao na stranu svoje sestre pa je korisnike na Redditu pitala za mišljenje: mnogi su stali na njenu stranu i u komentarima joj izrazili podršku.

- Ne može vam ona zabraniti to ime i reći da neće još imati djecu, to je bezobrazno - napisala je jedna korisnica.

- Nitko ne posjeduje ime i ne može ga se nekom zabraniti ali razmislite hoćete li se, ako kćerku nazovete tako, moći nositi s mužem i šogoricom... - dodala je druga. 

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije