Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

I shopping je ljepši udvoje

Designer Outlet Croatia
11.05.2021.
u 08:54

U Designer Outletu Croatia fenomenalni popusti i do -70%

Provoditi što više vremena na svježem zraku i uživati u sunčanim proljetnim danima, ono je što svi priželjkujemo ovih dana. Ako bi još pri tome sa svojim partnerom ili prijateljima mogli birati najdraže odjevne komade i maštati o outfitima u kojima ćemo ovog proljeća i ljeta zablistati, složit ćete se da ne postoji bolje od toga.

Shopping se mnogima ubraja u omiljene aktivnosti, a često se koristi i kao jedan od načina za rješavanje stresa. Iako online kupovina ima svojih prednosti, odlazak u shopping centar i razgledavanje izloga ima posebnu čar. Dok će jedni "pobjeći" u shopping sami, drugi će rado povesti partnera koji će im pomoći pri kupovini komada i dati iskrene komentare i kritike na odabrane kombinacije. Znate kako kažu, ipak je sve ljepše udvoje.  

Modna influencerica Dora Predojević i travel bloger Marko Medić zajedno su obavili shopping na otvorenom u Designer Outletu Croatia, a u nastavku pogledajte njihove modne kombinacije i pronađite inspiraciju u odabranim modelima.

Denim na denim: trend koji je uvijek na tronu

Jedan od trendova koji već godinama ne silazi s trona je traper. Poželjan je u svim outfitima i zasigurno spada u omiljene materijale brojnih fashionistica. Nećete pogriješiti ako ste od glave do pete u traperu, bilo da kombinirate duge suknje, klasične traperice, jaknu, košulju ili pak kombinezon. Imajte na umu da klasika nikad ne izlazi mode.

Snažne boje odražavaju jak karakter

Odijela i odjevne komade u tamnim bojama ove sezone spremite duboko u ormar. Intenzivne boje poput narančaste, ružičaste ili crvene prevladavat će na ulicama grada. Bez obzira koji stil njegujete, jarke boje na klasičnim komadima i modnim dodacima donijet će osvježenje vašem izgledu. Poslužite se bojama i istaknite u masi.

Ovog četvrtka, 13.05. uzmite pod ruku prijatelje i za najbolji dan u mjesecu - Mrak četvrtak, obavite shopping, jer sve je zabavnije u dobrom društvu. Čekaju vas mrak popusti i do -30% na već snižene outlet cijene, na vaše omiljene brandove: Hugo Boss, Ted Baker, Patrizia Pepe, Guess, Replay, Gant, Europa 92, Mass, Sport Vision.

Ne treba puno filozofirati kada je u pitanju shopping, odvezite se samo 20 minuta od centra Zagreba i u Designer Outletu Croatia obavite vašu najdražu aktivnost na svježem zraku.

Do tada bacite pogled na aktualne ponude: www.designeroutletcroatia.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije