Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazne na Hvaru:

Šetnja u kupaćem kostimu - 500 eura, spavanje na javnoj površini - 400 eura!

Foto: PIXSELL
1/2
24.06.2019.
u 11:42

Šetnja u kupaćem kostimu po ulicama grada stajat će vas 500 eura, a ispijanje alkohola na javnim površinama 700 eura

Ovog su tjedna vijećnici donijeli odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u staroj jezgri grada Splita. Iako se još uvijek ne zna što su točno vijećnici izglasali, odluka se tiče i emitiranja glazbe putem zvučnika na štekatima. A grad Hvar svoje turiste kažnjava kaznom od 400 eura za spavanje na javnoj površini.

Spavanje na javnoj površini stajat će vas više nego iznos koji ste platili za smještaj, stoji u obavijesti Grada Hvara, piše Dalmacija Danas.

Šetnja u kupaćem kostimu po ulicama grada stajat će vas 500 eura, a ispijanje alkohola na javnim površinama 700 eura. Zabranjuje se i piknik na javnom mjestu koji će vas, kao i spavanje, stajati 400 eura.
 

 

Ključne riječi

Komentara 28

NE
nešperlin
12:10 24.06.2019.

Pa nek doma po svojim gradovima hodaju goli isto će ih opaliti po džepu

TO
Tomisl
11:53 24.06.2019.

Samo udarcem tamo gdje naj vise boli a to je novcanik se vecinu moze dovesti u red i postivanje propisa i zakona.

Avatar Dalmacija52
Dalmacija52
14:16 24.06.2019.

no ca nego kazne udarat zbog spavanja na javnom, kolektivnom dobru Dalamcije. dosa euro turist i on bi spava vanka, vidite vi toga. a vi ako odete u europu ako vas uhvate vanka spavati placate ijade eura kazne. kod njijeh ti moras po njihovijem hotelima se prijavljivat, i nima nosenja hrane ka kod nas. i morate i koristenje njihovijeh javnijeh povrsina i kolektivnog dobra platit. nima se kod njijeh po cestama besplatno vozit no ih platit da bi se vozija, a dok nas bi taj svit slavenski sve mukte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije