Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restoran

Hvaljena konoba Corsaro ispod je civilizacijskih stečevina

konoba corsaro
VL
25.07.2011.
u 12:00

Badava vam dečki finog odreska i škampa, ovo što radite je sramotno.

Smjena mi je. Je l’ možete platiti račun? – obavijestio me i upitao konobar nakon dvoipolsatnog obilnog ručka. Mogu, ako to moram baš sada učiniti. Zamolio sam račun R1.

– Ne može R1. Trebali ste mi prije reći jer je gazda maločas otišao!

– Gledajte, ja uopće nisam mislio otići već bih radije ostao uz ovu finu Katunarovu žlahtinu od 90 kuna po litri. I što se mene uopće tiče gdje vam je gazda?! – počeo sam gubiti živce. Čovjek mi je donio račun, i to pogrešan. Do tada sam potrošio već 450 kuna. I tu se on počeo gubiti i prtljati.

Naručio sam i kavu. Inače je u ovoj konobi nema. No, netko me prepoznao kao novinara pa su mi je donijeli iz susjednog lokala. R1 na kraju je ipak ispostavljen, kao što i priliči u zemlji koja je to pitanje regulirala zakonom. Badava vam dečki finog odreska i škampa, ovo što radite je sramotno. I ne, neću besplatnu rundu jer me ne možete kupiti. Radije se pozabavite sami sobom.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
smjeskoh
13:55 25.07.2011.

Anonimni egomanijak je gori od mnogih komentatora u Večernjakovoj pljuvaonici. Zbog njega sigurno neću zaobići tu konobu ako na nju naletim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije